Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 28.02.2016

Dobitnik Zlatne maline za najgori film je...

MTV Srbija 28.02.2016
Pre nego što Holivud dodeli Oscare, tu je vreme za da se odaberu najgori u filmskoj industriji u prethodnoj godini i osvoje Zlatnu malinu! Pobednici su sinoć dobili svoje nagrade a "trijumfovao" je film "Pedeset nijansi sive" sa pet Zlatnih malina… »

Veliki obrt u novoj knjizi "Igra prestola"

MTV Srbija 28.02.2016
"Uključuje nekoga ko je ubijen u seriji." George RR Martin najavio veliki preokret u novoj knjizi "Igra Prestola: Vetrovi zime" koji se, izgleda, odnosi na nekoga ko je ubijen u TV seriji. Martin, koji je duže vreme razmišljao o ovom potezu, na kraju… »

Chrissy Teigen o trudnoći, imenima za bebu, želji za hranom...

MTV Srbija 28.02.2016
Pre no što na svet donese novog člana porodice, mama Chrissy koristi vreme da se malo zabavlja na Twitteru. Pre manje od tedan dana Chrissy i John objavili su da će prinova u njihovoj porodici biti devojčica. Na pitanje jednog Twitter pratioca o tome… »

Cheryl Fernandez-Versini i Liam Payne se ne šale

MTV Srbija 28.02.2016
Dakle, Cheryl i Liam su par. Možda niko nije očekivao, ali kao i svako iznenađenje, treba malo vremena da se naviknete. Ali eto, kada prođe šok, mora se priznati da sjajno izgledaju zajedno. I izgleda da će postati ozbiljno... "Ali čemu tolika… »

Niko ne razmenjuje nežnosti kao Rihanna i Drake

MTV Srbija 28.02.2016
Prošle su gotovo četiri godine otkako smo poslednji put imali priliku da gledamo Rihannu i Drakea zajedno u spotu. Sve do pre nekoliko dana kada su objavljena - ne jedan već dva spota za singl "Work". Da između ovo dvoje lepih, mladih muzičara… »

Liam Payne potvrdio vezu sa Cheryl i izazvao oštre kritike fanova

MTV Srbija 28.02.2016
Par je javnosti obelodanio svoju vezu, ali ono što je usledilo sigurno nisu očekivali. Liam je potvrdio da je u romantičnom odnosu sa Cheryl Fernandez-Versini kroz vrlo intiman Instagram selfie koji prikazuje njega i devojku kako leže jedno pored… »

I Kylie Jenner ima dvojnicu (FOTO)

MTV Srbija 28.02.2016
Koliko ljudi na svetu koji mogu da izgledaju kao mi? Izgleda da, kao njena sestra Kim, i Kylie Jenner ima dvojnicu. Slobodno uporedite... Relaxing with a cup of @fittea after a very long couple of a days. Fitness isn't always easy but these results are… »

Kako je Adele poželela Leonardu sreću na dodeli Oscara (FOTO)

MTV Srbija 28.02.2016
Adele daje podršku Leonadru DiCapriju tako što je malo svratila do Titanika... Adele Blue Adkins, pop superzvezda i dobitnica Oscaram odlučila je da pošalje Leonardu DiCapriju podršku preko Twittera pa se uputila na Titanik. Pevačica je tvitovala… »

Elton John i Lady Gaga zajedno na koncertu iznenađenja (VIDEO)

MTV Srbija 28.02.2016
Sir Elton John oduševio je obožavatelje priredivši im višestruko iznenađenje. Elton John je juče popodne u zapadnom Holivudu držao koncert iznenađenja za sve svoje fanove, na kom mu se pridružila isto tako nenadana gošća. Lady Gaga pojavila se… »

Ljubav sve leči, a Lindsay Lohan je pravi dokaz

MTV Srbija 28.02.2016
Problematična Lindsay se, izgleda, polako vraća na pravi put... Glumica i pevačica koja se, više nego svojim radom, proslavila problematičnim ponašanjem, je čini se, odlučila da promeni svoj život, i to zahvaljujući vezi sa dvadesetdvogodišnjim… »