Izvor: Radio sto plus arhiva vesti 29.02.2016

Propali pregovori BDZS i SDA Sandžaka

Radio sto plus 29.02.2016
Bošnjačka demokratska zajednica Sandžaka (BDZS) saopštila je večeras da su pregovori o predizbornoj koaliciji sa Strankom demokratske akcije (SDA) Sandžaka propali. U saopštenju ove partije se navodi da razgovori nisu uspeli jer su za SDA Sandžaka… »

Privremene mere u opštini Nova Varoš

Radio sto plus 29.02.2016
Odlukom Vlade Srbije u opštini Nova Varoš imenovan je Privremeni organ koji će do lokalnih izbora obavljati poslove iz nadležnosti Skupštine opštine, predsednika opštine, njegovog zamenika i opštinskog veća. Privremenim organom će rukovoditi… »

Izložba odabranih radova za vizuelni identitet grada

Radio sto plus 29.02.2016
Pobednički rad grafičkog dizajnera Dženana Hajrovića, kao i još 13 odabranih idejnih rešenja koji su pristigli na Konkursu za vizuelni identitet "555 godina postojanja grada Novog Pazara" izloženi su večeras u Galeriji Multimedijalnog centra. Na… »

Desetoro dece izbodeno ispred škole u Kini

Radio sto plus 29.02.2016
Desetoro dece ranjeno je danas nožem ispred ulaza u osnovnu školu na jugu Kine, a napadač je odmah nakon napada izvršio samoubistvo, javili su kineski mediji. Nijedno od desetoro dece nije životno ugroženo, dvoje mališana zadobilo je teže povrede… »

Portal o radu poverenika za informacije od javnog značaja

Radio sto plus 29.02.2016
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić predstavio je danas portal koji gradjanima omogućava da bez ograničenja koriste, obradjuju i analiziraju podatke o radu te institucije. Šabić je na… »

Španović želi državni rekord, pa titulu na SP

Radio sto plus 29.02.2016
Srpska skakačica u dalj Ivana Španović rekla je danas da joj je cilj da na atletskom mitingu u Beogradu obori državni rekord u dvorani, što će biti najava borbe za zlatnu medalju na Svetskom dvoranskom prvenstvu. "Sutrašnji miting u Beogradu biće… »

Vlada i zaposleni danas o sudbini FAP-a

Radio sto plus 29.02.2016
Štrajkački odbor radnika Fabrike automobila Priboj danas će u Beogradu na sastanku sa predstavnicima Vlade Srbije zatražiti garancije države da ta fabrika neće biti ugašena posle 31. maja, kada ističe rok za zaštitu preduzeća u restrukturiranju… »