Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 29.02.2016

SG: Usvojena odluka o zaduženju grada

RT Kragujevac 29.02.2016
Sa 44 glasa "za" odbornici Skupštine grada usvojili su Odluku o zaduženju grada Kragujevca za finansiranje deficita tekuće likvidnosti. Prihvaćen je i Plan detaljne regulacije "Radna zona Cvetojevac" sa strateškom procenom uticaja plana na životu… »

Aleksandar Lazović vratio mandat i istupio iz ZZŠ

RT Kragujevac 29.02.2016
Odbornik Aleksandar Lazović vratio je mandat i istupio iz Zajedno za Šumadiju. Obrazlažući ostavku, Lazović je je rekao da je ona moralni čin, a kao razlog razlaza naveo je neslaganje sa politikom koju više od godinu dana vodi Zajedno za Šumadiju… »

Mladi vaterpolisti na finalnom turniru Kupa Srbije

RT Kragujevac 29.02.2016
Vaterpolisti Radničkog plasirali su se na finalni turnir Kupa Srbije za igrače do 17 godina, pošto su u kragujevačkom Parku osvojili prvo mesto u polufinalnoj grupi, uz sve tri pobede. Izabranici Živislava Živanovića najpre su izborili plasman… »

Promocija vojnih škola sutra u Kragujevcu

RT Kragujevac 29.02.2016
Promocija vojnih škola za osnovce i srednjoškolce biće održana sutra u Kragujevcu. Tom prilikom biće promovisani konkursi za prijem učenika i kadeta u Srednju stručnu vojnu školu, Vojnu gimnaziju, Vojnu akademiju i na Medicinski fakultet… »

PNG SDS: Zajednička odbornička grupa

RT Kragujevac 29.02.2016
Pokret za naš grad i Socijaldemokratska stranka, nakon potpisivanja sporazuma o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima, formirali su zajedničku odborničku grupu u gradskom parlamentu. Formiranje Odborničke grupe ''Socijaldemokratska… »

Kako slave rođendan rođeni 29. februara?

RT Kragujevac 29.02.2016
Ljudi rodjeni 29. februara danas imaju priliku, nakon četiri godine, da rodjendan proslave na dan kada su zaista i rodjeni. Kragujevčanka Sladjana Milošević, rodjena je prestupne 1968. godine i danas slavi 12. rodjendan. 29. februar je dan koji svi… »

KC: Zapošljavanje medicinskih tehničara

RT Kragujevac 29.02.2016
Zbog odlaska 7 medicinskih tehničara na rad u inostranstvu, Klinički centar u Kragujevcu zaposliće novih 15, a u toku je i interna prekvalifikacija tehničara opšteg smera u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Kako nam je rekao direktor Kliničkog centra… »

Promocija odbojke

RT Kragujevac 29.02.2016
U Osnovnoj školi Stanislav Sremčević održana je odbojkaška utakmica pod sloganom "Dan više za odbojku". Snage su odmerile odbojkašice ove škole i ekipa odbojkaškog kluba Radnički 1977. Dan više u kalendaru, a u sali osnovne škole Stanislav… »

Koncert mladih pijanista, pobednika takmičenja

RT Kragujevac 29.02.2016
Koncert mladih pijanista, pobednika takmičenja, koje je predhodna tri dana trajalo u kragujevačkoj Muzičkoj školi biće održan večeras. Učenici klavira, takmičili su se u više starosnih kategorija, a došli su u Kragujevac iz gradova regiona… »

Beogradska premijera ''Bašte sljezove boje''

RT Kragujevac 29.02.2016
Knjaževsko srpski teatar, večeras će imati svoju beogradsku premijeru predstave ''Bašta sljezove boje'', uradjenu po tekstu Branka Ćopića. Kragujevački ansambl predstavu će odigradi u 20 sati u Beogradskom dramskom pozorištu. ''Bašta sljezove… »