Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 29.02.2016

Ništa od dogovora opozicije

Večernje novosti 29.02.2016
Propao pokušaj DS, SDS i LDP da zajednički nastupe na parlamentarnim izborima. Čedomir Jovanović nudio da podele mesta na listi po kvoti 55:35:10. DEMOKRATSKA stranka, SDS i LDP na predstojeće vanredne parlamentarne izbore ići će u dva kolone. To… »

HOROR U MOSKVI Umobolna dadilja odsekla glavu devojčici, zapalila stan, pa se šetala po ulicama noseći odrubljenu glavu…

Večernje novosti 29.02.2016
Gjulčehra Bobokulova ubila dete koje je čuvala. Žena iz Uzbekistana imala probleme u razvoju, teško se kretala i gotovo nije govorila. Vikala "Alahu akbar" pola sata pre nego što je uhapšena. MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA NA severozapadu Moskve, u… »

ABA liga: Zvezda slavila i u Zagrebu

Večernje novosti 29.02.2016
Košarkaši srpskog i regionalnog šampiona savladali su na gostovanju Cibonu sa 94:83, u pretposlednjem kolu ligaškog dela Jadranske lige. OPRAVDALI su košarkaši Crvene zvezde ulogu favorita u jednom od najvećih derbija od nastanka igre pod obručima… »

VIDEO: Dodela Oskara: Konačno Leonardo

Večernje novosti 29.02.2016
U noći između nedelje i ponedeljka u Holivudu uručene prestižne filmske nagrade. Najveće ovacije dobili Dikaprio i Enio Morikone... HOLIVUDSKI miljenik Leonardo Dikaprio konačno je dobio Oskar! Ovo je, bez sumnje, bila najvažnija vest sa 88. dodele… »

Suzavac i kamenice na Đevđeliji, migranti probili ogradu

Večernje novosti 29.02.2016
U protestu više stotina izbeglica koji teže ulasku u Makedoniju i nastavku puta na sever, prema centralnoj Evropi, oko podneva je probilo zaštitnu ogradu, policija odvratila ispaljivanjem suzavca. Više od 6.500 izbeglica uglavnom iz Sirije, Iraka i… »

Predsednik Sutjeske: ABA liga je neregularna!

Večernje novosti 29.02.2016
Šta sa utakmicama Igokea – Mega, pa Mega-Olimpija, svi smo znali da će ta Olimpija izgubiti u Valjevu – priča Darko Perović. ABA liga je neregularna, a Mega Leks je namestio meč sa Krkom! Ova rafalna izjava Darka Perovića, predsednika Sutjeske… »

Dačić u Njujorku o pokrajini

Večernje novosti 29.02.2016
Danas na Ist Riveru sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o izveštaju o Kosovu i Metohiji. REDOVNA sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o Kosovu biće održana danas, a na njoj će Srbiju predstavljati šef diplomatije Ivica Dačić… »

Francuzi raseljavaju kamp u Kaleu: Buldožerima čiste "Džunglu"

Večernje novosti 29.02.2016
Akcija se tokom prepodneva odvijala u miru, ali su po podne izbili incidenti, kada su migranti zapalili dva skloništa. PARIZ OD STALNOG DOPISNIKA POČETAK rušenja južnog krila "Džungle u Kaleu", kako su divlje izbegličko naselje sami nazvali njegovi… »

"NOVOSTI" OTKRIVAJU Zanatlijama taksa samo 5.000 dinara!

Večernje novosti 29.02.2016
Ispravljena nepravda prema malim privrednicima koji žele da ozakone svoje radnje. Ministarka Mihajlović: Naknada će biti jeftinija za 245.000 dinara. ZANATLIJE i preduzetnici koji žive od svojih usluga plaćaće taksu od 5.000 dinara za ozakonjenje… »

Partizan kažnjen zbog incidenata na derbiju: Protiv Radničkog pred praznim tribinama

Večernje novosti 29.02.2016
Fudbaleri Partizana i Radničkog iz Niša će predstojeću utakmicu četvrtfinala Kupa odigrati bez prisustva navijača. Fudbaleri Partizana i Radničkog iz Niša će predstojeću utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije odigrati pred praznim tribinama stadiona… »