Arhiva vesti 05.03.2016

Dačić Kovaču: DSHV radi protiv vojvođanskih Hrvata

SEEbiz 05.03.2016
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da "Srbija ispunjava sve međunarodne standarde kada su u pitanju prava nacionalnih manjina“. On je naveo i da izborni sistem određuje da se za liste nacionalnih manjina ne primenjuje… »

SNS predala izbornu listu

Večernje novosti 05.03.2016
SNS predao RIK listu sa kandidatima za narodne poslanike u Skupštini. Gojković: Prikupljeno 31.444 potpisa za pet sati. SRPSKA napredna stranka sa svojim koalicionim partnerima prva je RIK predala listu sa kandidatima za narodne poslanike, pod nazivom… »

Kazahstanci Zadovoljni: Igrali smo dobro u ključnim momentima

Hot sport 05.03.2016
Kazahstanski teniseri Andrej Golubjev i Aleksandr Nedovjesov rekli su da su do pobede u dublu protiv Srbije došli dobrom taktikom i uz pomoć navijača. – Uradili smo sve po taktičkom planu, igrali smo dobro u ključnim momentima, navijači su nam… »

Konačno se probudio Napoli, Pipita za petama Ronaldu (VIDEO)

Mozzart sport 05.03.2016
Napolitanci prekinuli seriju slabih rezultata pobedom nad Kjevom, Argentinac opet u golgeterskoj formi. Napoli je napokon proradio. Posle pet vezanih mečeva bez pobede u svim takmičenjim, bolnog poraza od Juventusa, ispadanja iz Lige Evrope… »

Poraz Đokovića i Zimonjića u dublu, Kazahstan vodi 2-1!

Novi magazin 05.03.2016
U duelu dublova andrej Golubjev i Alakeandar Nedovjesov pobedili su Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića sa 3-0, po setovima 6:3, 7:6, 7:5. Prethodno je u petak Đoković savladao Nedojesova sa 3-0, dok ej Troicki izgubio od Kukuškina sa 3-0. U nedelju… »

Vlada demantirala zaustavljanje izgradnje krsta u Skoplju

Sandžak haber 05.03.2016
Zbog izgradnje krsta u skopskoj općini Butel, na ulice su izašli Albanci te se sukobili sa sugrađanima Makedoncima. Makedonska Vlada demantirala je informaciju da je poništila odluku o postavljanju metalnog krsta u skopskoj gradskoj općini… »

Očekujem potpisivanje ugovora za Železaru

Akter 05.03.2016
Bojan Bojković rekao je danas da veruje u pozitivan ishod privatizacije smederevske Železare, uprkos padu cene celika na svetskom tržištu. Član Nadzornog odbora smederevske Železare Bojan Bojković rekao je danas da veruje u pozitivan ishod… »

Vulin: Zajednički do rešenja migrantske krize

RTV 05.03.2016
BEOGRAD - Grčka u Srbiji ima prijatelja spremnog da u potpunosti učestvuje u zajedničkom rešenju izbegličke krize, iz koga ni jedna zemlja na migrantskoj ruti ne treba da bude isključena, izjavio je danas ministar rada Aleksandar Vulin, povodom… »

SAD će u borbi protiv ISIL-a koristiti B-52

Al Jazeera 05.03.2016
Strateški bombarderi će zamijeniti supersonične avione Rockwell B-1 Lancer, koji su mjesecima gađali položaje ISIL-a. Sjedinjene Američke Države razmatraju da u zračnu kampanju protiv skupine Islamska država Irak i Levant uključe i svoj ogromni… »

Erdogan za izgradnju grada za izbeglice

Večernje novosti 05.03.2016
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je nagovestio mogućnost da se na severu Sirije izgradi grad u koji će biti smeštene sirijske izbeglice. Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan danas je nagovestio mogućnost da se na severu Sirije izgradi grad u… »