Beograd arhiva vesti 07.03.2016

Izbori U Svih 17 Bg Opština: Nikodijević raspisao izbore za 24. april

Kurir 07.03.2016
BEOGRAD - Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević potpisao je danas u Starom dvoru Odluku o raspisivanju izbora za odbornike 17 skupština gradskih opština u Beogradu za 24. april. – Naša želja je, kao što znate, dugo bila da svih 17… »

Beogradske reke i dalje u koritima (FOTO)

Politika 07.03.2016
Nema većih problema na Savi i Dunavu, gde važi redovna odbrana od poplava, sem u zoni kule Nebojša. Beogradu za sada ne preti opasnost od izlivanja Save i Dunava iz korita, ali je iz predostrožnosti na najnižoj tački prestonice kod kule Nebojša… »

Sutra ipak bez isključenja struje u Obrenovcu

Blic 07.03.2016
Najavljenog isključenja električne energije u Obrenovcu i okolini sutra neće biti, saopštilo je JP "Elektromreža Srbije". Kako je Elektromreža Srbije ranije najavila, zbog radova na izgradnji autoputa E 763 Beograd - Južni Jadran (deonica Obrenovac… »

Opštinske Vlasti Na Proveri: Nikodijević danas raspisuje izbore za 17 beogradskih opština

Kurir 07.03.2016
Predsednik Skupštine grаdа Beogrаdа Nikolа Nikodijević potpisаće danas u 13 časova Odluku o rаspisivаnju izborа zа odbornike 17 skupštinа grаdskih opštinа u Beogrаdu. Predsednici opština Zemun i Voždovac podneli su ranije ostavke, pa… »

Majmunska Posla: Deca zadirkivala majmuna, on im uzvratio pljuvanjem

Blic 07.03.2016
Zadirkivanje životinja skoro nikada nije dobra ideja, a jedan majmun u zoološkom vrtu u Beogradu pokazao je i zašto. Naime, na "Jutjubu" je osvanuo snimak iz beogradskog zoološkog vrta u kome je prikazano kako jedan majmun stoji kod rešetaka svog… »

Teška Noć:: U saobraćajnim nesrećama povređeno šest ljudi

Blic 07.03.2016
U Beogradu se tokom noći dogodilo nekoliko saobraćajnih nesreća u kojima je ukupno povređeno šest osoba, od kojih jedna teže, rečeno je u Hitnoj pomoći. U 19.54 sati u Ulici 13. oktobra u Umci povređen je muškarac (69), pešak, koji je sa… »

MALI: 24 miliona dinara za stipendije najboljim đacima

Kurir 07.03.2016
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je grad izdvojio 24 miliona dinara za stipendiranje najboljih učenika srednjih škola, učenika sa invaliditetom, studenata i studenata sa invaliditetom. Mali je rekao novinarima da će… »

JKP „Gradske pijace“ poklanjaju lavandu na pijaci „Kalenić“

Telegraf 07.03.2016
JKP „Gradske pijace“ povodom Međunarodnog dana žena, obradovaće prvih 170 dama koje sutra u 11 časova dođu na pijacu „Kalenić“ lavandom u saksiji, malim znakom pažnje povodom pomenutog praznika. Ukoliko naši sugrađani još uvek nisu… »

Krkobabić: Nadam se da ćemo „krenuti i sa odobravanjem potrošačkih kredita“

Beta video 07.03.2016
BEOGRAD - Direktor Javnog preduzeća ``Pošta Srbije`` Milan Krkobabić rekao je da su gradjani zadovoljni uslugom u pošti jer je kvalitetna i najjeftinija i dodao da zbog toga veliki broj klijenata prolazi kroz „Pošte Srbije“ i to je četiri puta… »

Ipak bez isključenja struje u Obrenovcu

Studio B 07.03.2016
Javno preduzeće Elektromreža Srbije saopštilo je da sutra neće biti najavljenog isključenja električne energije u Obrenovcu i okolini. Kako je Elektromreža Srbije ranije najavila, zbog radova na izgradnji autoputa E 763 Beograd - Južni Jadran… »