Izvor: Akter/Ekonomija arhiva vesti 07.03.2016

Šalteri u PIO Fondu su prošlost

Akter 07.03.2016
Od 15. marta svi poslodavci moći će na sajtu PIO fonda da popune i predaju elektronski obrazac M4, s podacima o zaradama i stažu zaposlenih u prethodnoj godini. "Zašto se čekalo ovako dugo, ja zaista ne znam, ali važno je da su šalteri u PIO Fondu… »

Srbija ekonomski lider u regionu

Akter 07.03.2016
Srbija ima najveći potencijal da bude ekonomski lider regionu i sve zemlje Zapadnog Balkana bi od toga imale koristi, izjavio je danas predsednik Privredne komore Makedonije Branko AzeskiSrbija ima najveći potencijal da bude ekonomski lider regionu i… »

Investicije ključne za veći privredni rast

Akter 07.03.2016
Veliki izazov, predstavljaće i dosledan završetak procesa privatizacije u predviđenom roku, do polovine 2016. godine. Fiskalni savet je objavio da su najveći strukturni problemi srpske ekonomije nedovoljan privredni rast, preveliki fiskalni deficit uz… »

Usvajanje GUP I PGR otvaraju vrata investicijama

Akter 07.03.2016
Usvajanjem Generalnog uranističkog plana (GUP) i Plana generalne regulacije otvaraju se vrata za investicije u svim oblastima, izjavio je danas glavni gradski urbanista Milutin Folić. Dva najvažnija planska dokumenta su tema današnje Skupštine… »