Izvor: Glas Zapadne Srbije/Regioni arhiva vesti 07.03.2016

Vanredna situacije proglašena u Bajinoj Bašti

Glas Zapadne Srbije 07.03.2016
Bajina Bašta - Krizni štab za vanredne situacije Bajina Bašta proglasio je vanrednu situaciju na teritoriji cele opštine. Imajući u vidu da se očekuje još veći porast vode, po rečima predsednika opštine Radomira Filipovića, odlučeno je da se… »

Situacija u Novom Pazaru alarmantna

Glas Zapadne Srbije 07.03.2016
Novi Pazar - Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović izjavio je da je situacija u Novom Pazaru alarmantna i da je u jednom delu grada evakuisano 100 stanovnika zbog poplava, a da u pojedinim delovima grada nema struje. U izjavi Tanjugu on je… »

Lučani: evakuacija najugroženijih porodica

Glas Zapadne Srbije 07.03.2016
Lučani - Na teritoriji opštine Lučani u toku je evakuacija najugroženijih porodica u Đeraću i Puhovo. Osnovna škola u Lučanima danas radi skraćeno, a sutra neće biti nastave. Sve ostale škole na teritoriji opštine Lučani neće raditi danas i… »

U Prijepolju oko dve hiljade domaćinstava bez struje

Glas Zapadne Srbije 07.03.2016
Prijepolje – Zbog obilnih snežnih padavina koje su tokom noći pale na teritoriji ove opštine, u prekidu je saobraćaj na državnom putu koji preko Jabuke vodi do granice sa Crnom Gorom. „Zbog drveća koje je usled velikih padavina, pod teretom… »

Nova Varoš zavejana, bez struje 800 kuća

Glas Zapadne Srbije 07.03.2016
Nova Varoš - U planinskim selima kod Nove Varoši bez struje je oko 800 domaćinstava zbog nevremena koje je sinoć i juče zahvatilo ovaj deo Srbije. Od sveta je odsečeno i više planinskih zaseoka a zbog neprohodnih puteva nastave danas nije bilo u… »

Ljajić u Novom Pazaru, poplave odnele mostove

Glas Zapadne Srbije 07.03.2016
Novi Pazar - Potpredsednik vlade Rasim Ljajić, koji je doputovao danas u Novi Pazar i obišao poplavljena područja, izjavio je da je trenutna situacija malo bolja jer je kiša prestala da pada, ali je u prvom naletu voda odnela ili oštetila nekoliko… »

Vulin: Šalteri u PIO Fondu su prošlost

Glas Zapadne Srbije 07.03.2016
Od 15. marta svi poslodavci moći će na sajtu PIO fonda da popune i predaju elektronski obrazac M4, s podacima o zaradama i stažu zaposlenih u prethodnoj godini. "Zašto se čekalo ovako dugo, ja zaista ne znam, ali važno je da su šalteri u PIO Fondu… »

Vanredna situacija u Ljigu

Glas Zapadne Srbije 07.03.2016
Ljig - Na teritoriji opštine Ljig danas je proglašena vanredna situacija, zbog izlivanja reka Kačer i Ljig. Reka Kačer se izlila u selu Brančić i potopila više desetina hektara oranica, dok je u selu Latković došlo je do prekida putničkog… »

Nova pobeda odbojkašica Tare

Glas Zapadne Srbije 07.03.2016
Bajina Bašta - Odbojkašice Tare ostvarile su novu pobedu u okviru Druge lige Srbije protiv ekipe Putevi iz Prijepolja sa 3:0 (20:25, 21:25, 25:15, 17:25). "Ovo je veoma bitna pobeda u gostima za naš tim. Od subote sve predstojeće utakmice igraćemo na… »

Zapadna Morava kod Čačka u stagnaciji

Glas Zapadne Srbije 07.03.2016
Čačak - Nivo Zapadne Morave je već dva sata u stagnaciji, izjavila je večeras za Glas zapadne Srbije načelnica Štaba za vanredne situacije u Čačku Bojana Ikodinović, dodajući da su to podaci iz Hidroelektrane u Međuvršju. Prema njenim rečima,… »