Izvor: Južne vesti arhiva vesti 07.03.2016

Antić SNS-u: Ja imam dokumente i dokaze, a vi panični poremećaj

Južne vesti 07.03.2016
Vranje Nakon što je vranjski SNS nazvao “napadom na premijera” izjavu gradonačelnika Zorana Antića da je Vučić slagao kad je rekao da je država poklonila ovom gradu zemljište, Antić je objavio dokument koji, kaže, dokazuje njegove tvrdnje i… »

Subvencije Grada Niša za boravak u tri privatna vrtića

Južne vesti 07.03.2016
Niš Roditelji čija su deca u privatnim vrtićima “Meda”, “Maza” i “Dečiji kutak”, a ispune određene uslove, moći će da manje plaćaju ovu uslugu, jer će Grad Niš subvencionisati boravak mališana u ovim predškolskim ustanovama… »

Sudar 3 auta kod durlanske pijace

Južne vesti 07.03.2016
Niš Zasada nije poznato zdravstveno dvoje odraslih i jednog deteta koji su povređeni kada su se oko 18,30 h ispred same policijske stanice u Knjaževačkoj ulici u Nišu sudarila tri automobila. Vozači renoa "Laguna" i "Klio", koji su i najviše… »

PUPS razmatra samostalan izlazak na izbore u Nišu

Južne vesti 07.03.2016
Niš Dok je vrh Partije ujedinjenih penzinera Srbije odlučio da na parlamentarne izbore izađe sa SNS, u niškom odboru se još dogovaraju o načinu izlaska na lokalne izbore, a pregovara se i sa naprednjacima na lokalu. Iz ove stranke je stiglo… »

Leskovačko pozorište odbilo predstavu "zbog vređanja nacije"

Južne vesti 07.03.2016
Leskovac Iako je gostovanje predstave BITEF teatra “Crvena: Samoubistvo nacije“, u režiji Vojislava Arsića, a po tekstu Milene Bogavac, bilo zakazano za 20. mart u leskovačkom Narodnom pozorištu, Uprava je odlučila da otkaže igranje komada zbog… »

Niško porodilište dobilo aparat za ranu proveru sluha

Južne vesti 07.03.2016
Niš Kako gubitak sluha može ostati nezapažen i do druge godine života, važno je da se oštećenje što ranije otkrije. Zato će se sluh svake bebe u niškom porodilištu proveravati uz pomoć aparata koji je doniran Klinici za ginekologiju i… »

Vuković “ispratio” i trećeg predsednika Upravnog odbora

Južne vesti 07.03.2016
Niš Zato što je, kako kaže, na pojedinim sednicama Upravnog odbora niškog Pozorišta ponašanje direktora Ivana Vukovića bilo “neprimereno”, ali i zbog još nekih problema, predsednica UO Svetlana Dejanović Avramović podnela je ostavku. Ovo je… »

Sakupljeno dovoljno potpisa za sednicu posvećenu DRI

Južne vesti 07.03.2016
Niš Opozicione stranke u Nišu, uz podršku pojedinih odbornika većine, uspele su da prikupe i više od 21 potpisa koliko je neophodno za zakazivanje vanredne sednice Skupštine na kojoj će se raspravljati o izveštaju državnih revizora o zloupotrebi… »

Oborena dva pešaka na istom mestu u roku od 15 minuta

Južne vesti 07.03.2016
Niš Nakon što je u niškoj Ulici Dragiše Cvetkovića automobil udario u 10-godišnjeg dečaka, u toku uviđaja je vozač koji je tuda prolazio, kako nezvanično saznajemo, udario 73-godišnjeg čoveka. Oba pešaka lakše povređena. Dečaka je oko… »

Izveštaj o radu gradonačelnika tek nakon izbora

Južne vesti 07.03.2016
Niš Šta i kako su radili gradonačelnik Niša i Gradsko veće u prethodnom periodu, građani će po svemu sudeći saznati nakon izbora, jer će se o njihovom radu, prema rečima zamenika gradonačelnika Ljubivoja Slavkovića, diskutovati tek “maja ili… »