Izvor: Južne vesti/Regioni arhiva vesti 07.03.2016

Antić SNS-u: Ja imam dokumente i dokaze, a vi panični poremećaj

Južne vesti 07.03.2016
Vranje Nakon što je vranjski SNS nazvao “napadom na premijera” izjavu gradonačelnika Zorana Antića da je Vučić slagao kad je rekao da je država poklonila ovom gradu zemljište, Antić je objavio dokument koji, kaže, dokazuje njegove tvrdnje i… »

Subvencije Grada Niša za boravak u tri privatna vrtića

Južne vesti 07.03.2016
Niš Roditelji čija su deca u privatnim vrtićima “Meda”, “Maza” i “Dečiji kutak”, a ispune određene uslove, moći će da manje plaćaju ovu uslugu, jer će Grad Niš subvencionisati boravak mališana u ovim predškolskim ustanovama… »

PUPS razmatra samostalan izlazak na izbore u Nišu

Južne vesti 07.03.2016
Niš Dok je vrh Partije ujedinjenih penzinera Srbije odlučio da na parlamentarne izbore izađe sa SNS, u niškom odboru se još dogovaraju o načinu izlaska na lokalne izbore, a pregovara se i sa naprednjacima na lokalu. Iz ove stranke je stiglo… »

Niško porodilište dobilo aparat za ranu proveru sluha

Južne vesti 07.03.2016
Niš Kako gubitak sluha može ostati nezapažen i do druge godine života, važno je da se oštećenje što ranije otkrije. Zato će se sluh svake bebe u niškom porodilištu proveravati uz pomoć aparata koji je doniran Klinici za ginekologiju i… »

Sakupljeno dovoljno potpisa za sednicu posvećenu DRI

Južne vesti 07.03.2016
Niš Opozicione stranke u Nišu, uz podršku pojedinih odbornika većine, uspele su da prikupe i više od 21 potpisa koliko je neophodno za zakazivanje vanredne sednice Skupštine na kojoj će se raspravljati o izveštaju državnih revizora o zloupotrebi… »

Izveštaj o radu gradonačelnika tek nakon izbora

Južne vesti 07.03.2016
Niš Šta i kako su radili gradonačelnik Niša i Gradsko veće u prethodnom periodu, građani će po svemu sudeći saznati nakon izbora, jer će se o njihovom radu, prema rečima zamenika gradonačelnika Ljubivoja Slavkovića, diskutovati tek “maja ili… »

Raspisani lokalni izbori za 24. april

Južne vesti 07.03.2016
Niš U istom danu kada glasaju za narodne poslanike, građani Srbije će birati i vlast u svojim gradovima i opštinama. Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je i lokalne izbore za 24. april. Kako je Gojkovićeva pojasnila, neće se… »

Niški SNS odlučio ko su nosioci lista u opštinama

Južne vesti 07.03.2016
Niš Prvi na izbornoj listi niške Opštine Palilula naprednjaka biće Boban Džunić, u Medijani Milan Krstić, u Opštini Crveni Krst Darko Bulatović, Panteleju Bratimir Vasiljević, a u Niškoj Banji nosilac će biti Dejan Jovanović. Da su ovo… »

Izviđači “Lole” telima napravili broj godina postojanja odreda

Južne vesti 07.03.2016
Niš 55 godina rada niškog Odreda izviđača “Lola” 247 poletaraca, pčelica, izviđača, planinki, brđana i brđanki je, uz podršku roditelja, obeležilo smotrom na Trgu kralja Milana i simboličnim formiranjem broja 55 od tela. Članovi ovog… »

SNS Niš: Opozicija poznaje “mutne radnje”, zapalila je Skupštinu

Južne vesti 07.03.2016
Niš Nakon što je niška opozicija izrazila sumnju da SNS sprema izbornu krađu i “mutne radnje” na lokalnim izborima, naprednjaci kažu da su “svesni da ove stranke poznaju takve metode jer su upravo oni došli na vlast paljenjem predstavničkog… »