Izvor: Mondo/Politika arhiva vesti 07.03.2016

Raspisani lokalni izbori!

Mondo 07.03.2016
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je u podne lokalne izbore koji će biti održani 24. aprila. Izbori i u 17 opština u Beogradu. Foto: MONDO/Goran Sivački Lokalni izbori neće biti održani u 14 lokalnih samouprava u kojima mandat… »

Nikolić: Rusi nam veruju da nećemo u NATO

Mondo 07.03.2016
Da je sporazum o davanju diplomatskog imuniteta Ruskom humanitarnom centru u Nišu toliko važna tema za Moskvu, mi bismo to već rešili, kaže za Sputnjik predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Foto: TANJUG/ TANJA VALIC/ "To bismo rešili onda kad smo… »

U Srbiji sedam miliona birača

Mondo 07.03.2016
U Jedinstveni birački spisak upisano je 7.000.095 birača, saopšteno je iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Foto: MONDO U tom ministarstvu napominju da pripadnici nacionalnih manjina imaju pravo da se u JBS upišu prvo na ćiriličnom… »

Muamer Zukorlić nosilac liste BDZS

Mondo 07.03.2016
Muftija Muamer Zukorlić izjavio je danas da je prihvatio molbu Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka da na predstojećim izborima bude nosilac te liste. Foto: MONDO Sivacki Goran On je rekao da funkciju muftije stavlja u mirovanje, a zamenjivaće… »

Đorđević Čepurinu: Srbija ostaje vojno neutralna

Mondo 07.03.2016
Srbija će ostati vojno neutralna, preneo novi ministar odbrane Srbije ambasadoru Rusije. Srbija dosledno sprovodi politiku vojne neutralnosti i naše aktivno učešće u programu Partnerstvo za mir nikako ne predstavlja aspiraciju za punopravnim… »

Goranci: Vučić je najbolji

Mondo 07.03.2016
Goranci će na predstojećim izborima nastupiti na listi Srpske napredne stranke. Foto: screenshot/youtube Građanska inicijativa Goranaca, kao jedina politička i nacionalna organizacija Goranaca u Srbiji, na izborima na svim nivoima nastupa sa listom… »