Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 07.03.2016

Sanja Vučić (ZAA) predstavlja Srbiju na Evrosongu 2016 sa pesmom "Iza osmeha"

MTV Srbija 07.03.2016
Na konferenciji za novinare u studiju RTS-a na Košutnjaku, saopšteno je i zvanično, da je Sanja Vučić, pevačica sastava ZAA, predstavnica Evrovizije 2016. i da putuje u Stokholm. Sanja će pevati pesmu Ivane Peters, pod nazivom "Goodbye" (Shelter)… »

Kako Beyonce peva "I Will Always Love You" Whitney Houston (VIDEO)

MTV Srbija 07.03.2016
Beyonce je imala svoj prvi veliki nastup uživo od Super Bowl 50 i to povodom godišnjice Centra za ranu edukaciju u Los Anđelesu. Beyonce je pevala svoje hitove "Crazy in Love" i "Halo", ali je definitivno sve oborila sa nogu kada je otpevala "I Will… »

Calvin Harris odbio saradnju sa Taylor Swift

MTV Srbija 07.03.2016
DJ ne želi da meša posao i zadovoljstvo... Iako su Taylor Swift i Calvin Harris jedan od najmoćnijih parova u pop svetu, nemojte da očekujete i njihovu saradnju u skorije vreme. Prema poslednjim izveštajima, škotski DJ ljubazno je odbio ideju svoje… »

Ovako izgleda Adele-barbika

MTV Srbija 07.03.2016
Nismo sigurni da li je ovo super-genijalno ili pak ultra-jezivo... Neko toliko voli Adele da je odlučio da je učini besmrtnom i to uz pomoć malo plastike! Taj neko je korisnik instagram naloga Cyguy, koji je objavio enkoliko fotografija lutke… »

JK Rowling objavljuje nove magijske priče

MTV Srbija 07.03.2016
Već osmog marta stiže nam „Istorija magije u Severnoj Americi“! JK Rowling je odlučna u nameri da svoj magijski svet Harryja Pottera održi što duže u životu. Tako će na njenom interaktivnom sajtu Pottermore do kraja sedmice biti objavljene… »

Eurovision Song Contest: Poslušajte pesmu CG predstavnika

MTV Srbija 07.03.2016
Na ovogodišnjem takmičenju Eurovision Song Contest 2016, Crnu Goru predstavljaće momci iz benda Highway sa pesmom „The Real Thing“! Mlade MTV zvezde koje su sa pesmom „Sam“ krajem prošle godine osvojile sam vrh naše regionalne liste… »

Senzualna FKA Twigs zvezda Calvin Klein kampanje

MTV Srbija 07.03.2016
Nakon nedavnog predstavljanja crno belog muzičkog videa za pesmu „Good to Love“ , ekscentrična britanska umetnica FKA Twigs se vratila sa još jednim produženim video spotom. Novi video za nežnu baladu „Good to Love“ je ovog puta nastao kao… »

Zašto je Lady Gaga sa verenikom skočila u ledenu vodu?

MTV Srbija 07.03.2016
Nije to bila neka vrsta rođenja u "Američkoj Horor Priči" kada su Lady gaga i njen verenik Taylor Kinney ronili u jezeru Mičigen da bi sakupili novac za Specijalne Olimpijce u Čikagu. Ovo je druga godina za redom da Lady Gaga učestvuje u događaju… »

Mary J. Blige, Charlize Theron i Elton John u kampanji za jednakost polova

MTV Srbija 07.03.2016
Više slavnih ličnosti uključujući Oprah Winfrey, Mary J. Blige, Challize Theron i Meryl Streep su potpisale otvoreno pismo pozivajući svetske lidere da se bore za jednakost polova širom planete. Pismo je objavljeno u nedelju a u njemu se izjavljuje… »

Kako je Jay Z otkrio petnaestogodišnju Rihanu?

MTV Srbija 07.03.2016
Producent Evan Rogers priseća se kako ga je 2003. godine tad 15-godišnja Rihanna "zaskočila" na plaži tokom njegovog odmora na Barbadosu sa ženom... "Bio sam na plaži i Robyn Rihanna Fenty mi je prišla i počela da peva i to je bilo to", rekao je… »