Izvor: Nova energija/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 07.03.2016

Preminuo Rej Tomlinson, izumitelj emaila i znaka @

Nova energija 07.03.2016
Pionir internet tehnolohije i izumitelj emaila Rej Tomlinson umro je u 74. godini, preneo je BBC. Tomlinson je, kako se navodi, preminuo u subotu od posledica srčanog udara. #RayTomlinson, founder of modern email, dies aged 74 https://t.co/WpkI56yGSh… »

Top 3 načina za kreiranje sajta

Nova energija 07.03.2016
Postoji mnogo različitih opcija da se napravi i lansira sajt. Nepoznavanje najbolje opcije, cene izrade, koliko dobro će služiti vašim ciljevima može usporiti izradu i pokolebati vas po pitanju lansiranja. Ovo su tri najčešća načina na koja se… »

Koju karticu povezati sa PayPal nalogom?

Nova energija 07.03.2016
PayPal je u Srbiji, i pre nego što je zvanično omogućio korišćenje svojih usluga, bio česta tema blogera, tvriteraša, medija, preduzimača, frilensera, svih onih koji su sa nestrpljenjem čekali dolazak ove kompanije. Pojedinci su korišćenje ovih… »

Slack uskoro testira glasovni i video čet

Nova energija 07.03.2016
Slack ulazi u bitku sa Skype-om i Google Hangouts-om novim poslovnim planom za 2016. godinu koji je nedavno predstavljen. Stiže najveća promena: počinju testiranja funkcionalnosti prebacivanja tekstualnog razgovora u audio ili video čet. Mi smo taj… »

Irski startap želi da postane Google Maps za osobe sa invaliditetom

Nova energija 07.03.2016
Met Meken posetio je 2012. London i mislio da je bukirao savršenu hotelsku sobu. Osim dobre cene i pristojnog smeštaja, bio mu je potreban i hotel dostupan osobama sa posebnim potrebama. Met ima cerebralnu paralizu i koristi invalidska kolica za… »