Izvor: Subotica.com arhiva vesti 07.03.2016

Izbori u Srbiji na svim nivoima 24. aprila

Subotica.com 07.03.2016
Vanredni parlamentarni izbori raspisani su za 24. april. Istog dana u Srbiji će biti održani i pokrajinski i lokalni izbori. Među kandidatima za narodne poslanike nalazi se i petoro Subotičana. Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je… »

Omladinski centar na autobuskoj stanici

Subotica.com 07.03.2016
Odlukom Gradskog veća, Omladinski centar u Subotici smešten je u prostor na glavnoj autobuskoj stanici, iako je ranije bilo najavljeno da će omladinci moći da se usele u Dom vojske u samom centru grada. Dom vojske je prostor koji je Grad nedavno… »

Tribina na temu "Bezbednost i zdravlje na radu u oblasti građevinarstva"

Subotica.com 07.03.2016
U cilju prevencije povreda na radu, u organizaciji načelnika Severnobačkog okruga i Inspektorata rada u zgradi Nove opštine održana je tribina na temu "Bezbednost i zdravlje na radu u oblasti građevinarstva". Učesnici tribine bili su predstavnici… »

Haotični redovi otežavaju uređenje groblja u Dudovoj šumi

Subotica.com 07.03.2016
Zbog spomenika koji su podizani bez reda otežano je uređenje groblja u Dudovoj šumi, koje pripada Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Problem je mnogo kompleksniji nego što na prvi pogled zvuči, jer je pojedine večne kuće naših sugrađana neophodno… »

Rekordan broj učesnika na 9. TRON polumaratonu i trci zadovoljstva

Subotica.com 07.03.2016
Na Paliću je u subotu održana tradicionalna polumaratonska trka na 21,1km i SRCEF trka zadovoljstva dužine 5km. Trku devetu godinu u nizu organizuje Atletsko-rekreativni klub "Tron" sa Palića, a ove godine učešće je uzeo rekordan broj takmičara iz… »

Boris Arsić najbolji trener, Milena Nikolić najbolja fudbalerka u 2015.

Subotica.com 07.03.2016
Nakon odbrane titule na turniru Kaput Mundi u Rimu, ŽFK "Spartak" dobio je još jedno ogromno priznanje za postizanje sjajnih rezultata. Na sednici Izvršnog odbora FSS, a na osnovu predloga dobijenih od komisije za dodelu javnih priznanja FS Srbije… »

SNS: Ko se krije iza paravana?

Subotica.com 07.03.2016
Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Subotica vezano za status Kancelarije za mlade Grada Subotica prenosimo u celosti. Predizborna kampanja tek što je počela a mutne radnje i obmana javnosti već su u punom jeku. Tako smo svedoci… »

Jedanaest saobraćajnih nezgoda tokom prethodne nedelje

Subotica.com 07.03.2016
U periodu od 29. februara do 6. marta 2016. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda. U devet saobraćajnih nezgoda, jedna osoba je zadobila teške telesne povrede i 11 osoba je lakše povređeno, dok je u dve… »

Nagradni konkurs za učenike srednjih škola

Subotica.com 07.03.2016
Centar za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje Subotica raspisuje nagradni konkurs za učenike vojvođanskih srednjih škola! Konkursom pod nazivom „Budi DRUGačiji“ od mladih se očekuje izrada kratkog filma (video klipa). Konkurs je deo… »

U Hemijsko-tehnološkoj školi jedna učionica nije kao druge

Subotica.com 07.03.2016
Sa početkom drugog polugodišta jedna učionica u Hemijsko-tehnološkoj školi dobila je novu namenu. Prostor koji je godinama služio isključivo za izvođenje nastave, oplemenjen je, opremljen modernim nameštajem, velikim „plazma“ televizorom i… »