Izvor: Total car/Automobili arhiva vesti 07.03.2016

Originalna čestitka BMW-u za 100. rođendan

Total car 07.03.2016
Bayerische Motoren Werke (BMW) danas slavi 100. rođendan a jedan od prvih čestitki je stigla iz rivalskog Mercedesa. Na originalan način, brend iz Štutgarta je pozvao sve zaposlene u BMW-u da od 8. do 13. marta besplatno posete Mercedesov muzej! Pored… »

Klarkson opet izaziva probleme?

Total car 07.03.2016
Nekadašnji voditelj Top Gear emisije Jeremy Clarkson, juče je na Twiter nalogu svojim pratiocima, kojih ima šest miliona, poručio da se upravo na Barbadosu snimaju nove epizode serijala za kuću Amazon. U tipično kratkom Twiter obraćanju fanovima… »

Stiže SEAT Alhambra 20th anniversary edition

Total car 07.03.2016
SEAT proslavlja dvadesetogodišnjicu svog Alhambra MPV modela kroz predstavljanje specijalnog izdanja. Prošlo je već dve decenije od predstavljanja prvog Alhambra modela, a sada će ovaj model dobiti izvesna poboljšanja kako bi se proslavila ova važna… »

Ništa od Koenigsegg SUV-a

Total car 07.03.2016
Koenigsegg je zvanično odbacio mogućnost proizvodnje SUV modela. Nakon nagoveštaja osnivača i direktora ove kompanije Kristijana Kenigsega, jasno je da oni ne planiraju pravljenje ovakvog automobila. On ih je nazvao “suštinski manjkavim”… »

I havarisana vozila za nova

Total car 07.03.2016
Kompanija “Fijat Krajsler automobili Srbija” odnedavno je osvežila svoju akciju “staro za novo” u kojoj je uz predavanje automobila u reciklažnom centru, dobijana značajna subvecija “FKA Srbija” za kupovinu novog vozila ovog proizvođača… »