Regioni arhiva vesti 07.03.2016

(Foto) Srbiji Preti Nova Katastrofa: Uznemirujuće scene potopa od Pazara do Čačka!

Kurir 07.03.2016
BEOGRAD - Vanredna situacija zbog odbrane od poplava, usled velikih padavina, izlivanja reka i bujičnih potoka, proglašena je u čak devet opština - Čačku, Bajinoj Bašti, Požegi, Novom Pazaru, Arilju, Lučanima, Kraljevu i Ivanjici. U pojedinim… »

Kosovu Preti Opasnost Od Izlivanja Reka: Zbog poplava danas prekinuta nastava u školama! (VIDEO)

Telegraf 07.03.2016
Na Kosovu je danas najkritičnije bilo u Peći gde zbog obilnih padavina deca nisu išla u škole. Na severu Kosova kiša koja pada i povećan vodostaj reka za sada nisu izazvali veće poplave i oštećenja ali ako se nevreme i kiša nastave moglo bi da… »

Evakuacija u opštini Lučani

RT Kragujevac 07.03.2016
Na teritoriji opštine Lučani u toku je evakuacija najugroženijih porodica u Đeraću i Puhovu. Osnovna škola u Lučanima danas radi skraćeno, a sutra neće biti nastave. Sve ostale škole na teritoriji opštine Lučani neće raditi danas ni sutra… »

Nema nastave u novopazarskim školama

Radio sto plus 07.03.2016
Osnovne i srednje škole u Novom Pazaru sutra neće raditi, odlučeno je večeras na sednici Štaba za vanredne situacije. Kako radio Sto plus saznaje u ovom telu, obdaništa i ostale javne gradske i republičke ustanove u gradu radiće normalno. Štab je… »

Antić SNS-u: Ja imam dokumente i dokaze, a vi panični poremećaj

Južne vesti 07.03.2016
Vranje Nakon što je vranjski SNS nazvao “napadom na premijera” izjavu gradonačelnika Zorana Antića da je Vučić slagao kad je rekao da je država poklonila ovom gradu zemljište, Antić je objavio dokument koji, kaže, dokazuje njegove tvrdnje i… »

Kod Raške Ibar ubrzano raste

Radio sto plus 07.03.2016
Na teritoriji opštine Raška istoimena reka je u poslednjih nekoliko sati u stagnaciji, ali ubrzano raste nivo Ibra, rečeno je Sto plus radiju u opštinskom štabu za vanredne situacije. Prema vodostaju od 19 časova Ibar je bio na 494 centimetra uz… »

Prijepolje: 2.000 domaćinastava bez struje

Radio sto plus 07.03.2016
Načelnik Štaba za vanredne situacije Prijepolja Goran Posrkača izjavio je danas da je zbog obilnih padavina, oko 2.000 domaćinstava ostalo bez struje. Prema njegovim rečima, kiša, a naročito sneg koji je u planinskom delu opštine napadao preko… »

Vaterpolisti Radničkog na kraju sedmi

RTS 07.03.2016
Vaterpolisti Radničkog završili su sezonu u regionalnoj Triglav ligi na sedmom mestu, posle poraza u poslednjem kolu, od Mladosti u Zagrebu, rezultatom 11:7. Nakon uvodnog vođstva domaćih iz igrača više preko Vlahovića i peterca Bukića… »

Marić: Kritično kod Preljine, spremni za evakuaciju

Kurir 07.03.2016
Zbog velike količine padavina, domaćinstva u okolini Preljine ugrožena su od poplava, zbog čega je Gradski štab za vanredne situacije u Čačku proglasio vanrednu situaciju. Načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova… »

Fijat - ponovo u tri smene

RTS 07.03.2016
Posle osmodnevne pauze, radnici Fijat Krajsler automobila Srbija i kooperanata ponovo rade u tri smene. Prvi ovogodišnji prekid proizvodnje, kako je za RTS rekao Zoran Marković, predsednik Samostalnog sindikata kragujevačke fabrike, usledio je zbog… »