Arhiva vesti 08.03.2016

Zapadna Morava raste, biće još problema!

Mondo 08.03.2016
Zbog ugroženosti od poplava, vanredna situacija proglašena je u 15 opština zapadne Srbije. Situacija se polako normalizuje. Novi problemi očekuju se u petak. Očekuje se proglašenje stanja elementarne nepogode. Foto: MONDO - Mario Milojević 22.00… »

Crna Gora Hrvatskoj izručila generala Borilsava Đukića

RTV 08.03.2016
PODGORICA - Crna Gora je danas Hrvatskoj izručila srpskog generala u penziji, državljanina Srbije, Borislava Đukića. Generala Đukića je 18. jula 2015. uhapsila crnogorska policija na aerodromu Tivat prilikom povratka za Beograd po hrvatskoj… »

Proglašena druga izborna lista – SNS otklonila nedostatke

Ritam grada Kg 08.03.2016
Koalicija „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ otklonila je nedostatke koje je Zaključkom utvrdila Gradska izborna komisija, pa je na VII sednici lista ove koalicije pod nazivom „Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje“ proglašena kao druga… »

Moguće nove padavine, SVS u propravnosti

Akter 08.03.2016
Pomoćnik načelnika Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Goran Nikolić rekao je da je u skladu sa današnjim vremenskim uslovima situacija sa vodom na terenu danas dosta bolja u odnosu na prethodne dane, ali da prognoze ne ohrabuju jer vreme može… »

ZVANIČNO: Vlada Srbije proglasila stanje elementarne nepogode

Pravda 08.03.2016
BEOGRAD - Vlada Srbije proglasila je na današnjoj sednici stanje elementarne nepogode na teritoriji 15 opština u Republici Srbiji zbog poplava. Stanje elementarne nepogode proglašeno je u opštinama: Čačak, Novi Pazar, Kraljevo, Ariljje, Lučani… »

Nikolić doputovao u Moskvu

Beta 08.03.2016
Predsednik Srbije Tomislаv Nikolić doputovаo je dаnаs u Moskvu, saopštio je danas Nikolićev kabinet. Nikolićeva poseta Rusiji zvanično će početi sutra i trajaće do 10. marta. Kremlj je danas saopštio da će Nikolić i predsednik Rusije… »

Cilj je da investicije dostignu 21 odsto BDP

Akter 08.03.2016
Kopaonik biznis forum, 23. po redu, počeo je danas sa rekordnih 850 učesnika i trajaće do 10. marta. Predsednik Saveza ekonomista Srbije Aleksandar Vlahović je na otvaranju pozvao kompanije da donacijama pomognu ugrožene od poplava u Srbiji. "Pozivam… »

Srbija: Zatvara se balkanska ruta

Glas Amerike 08.03.2016
MUP Srbije saopštio je da se od ponoći praktično zatvara balkanska ruta, pošto Slovenija počinje da primenjuje novi režim ulaska migranata u Šengen zonu. "Imajući u vidu novi režim koji je primenila članica Evropske unije, Srbija ne može… »

Real ponovo 2:0, Širle overio prolaz Volfsburga

B92 08.03.2016
Fudbaleri Real Madrida i Volfsburga overili su plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Real je posle 0:2 u Rimu, istim rezultatom savladao Romu na svom stadionu, u utakmici u kojoj su gosti promašili nekoliko neverovatnih prilika. Kazna je stigla u samo… »

SRS predala izbornu listu

Blic 08.03.2016
Srpska radikalna stranka predala je danas svoju izbornu listu "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka" sa više od 13.000 potpisa građana Republičkoj izbornoj komisiji. Član Predsedničkog kolegijuma SRS Miljan Damjanović, nakon predaje… »