Beograd arhiva vesti 08.03.2016

Otvoren Most U Obrenovcu: Buldožeri očistili put, kod kule Nebojša zatvoren parking

Blic 08.03.2016
Glavni most na Kolubari koji je bio zatvoren od jutros od 10 sati otvoren je oko 13.30 sati. Buldožeri su očistili granje i balone koje je voda nanela. Ovo je za "Blic" potvrdio Miroslav Čučković, predsednik opštine Obrenovac. Most u Obrenovcu...od… »

Posle Četiri Decenije: Rekonstruiše se Kanalizaciono-crpna stanica "Gazela"

Telegraf 08.03.2016
- Plan je da se rekonstuišu kanalizaciona i vodovodna mreža, ali i da se urade priključci gde ih nema, a čitav posao vredi oko 570 miliona evra. Finansiraće se iz budžeta grada i evropskih fondova - kazao je Dragomir Petronijević. Gradski menadžer… »

Protest Za Osmi Mart: Feministkinje prošetale centrom i zaustavile saobraćaj

Blic 08.03.2016
Nekoliko stotina aktivistkinja više nevladinih organizacija prodefilovalo je oko 15 sati centrom grada zbog čega su saobraćajnice postepeno zatvarane. Feministkinje su šetale kolovozom i nosile brojne transparente na kojima je, između ostalog, pisalo… »

Gužve U Gradu: Otežan saobraćaj zbog radova u Bulevaru oslobođenja

Blic 08.03.2016
Na potezu od Ulice Save Maškovića do Baštovanske ulice je ogromna gužva zbog skidanja asfalta oko 14 sati, rekli su beogradski taksisti. - Malo veća gužva je i na auto-putu ka Novom Beogradu, kao i od Terazija ka Slaviji - rekli su taksisti. OPREZ… »

Poplave u Srbiji, vanredna situacija u 14 opština

Prva 08.03.2016
U selu Poljane kod Obrenovac izlila se reka Peštan i poplavila oko 40 kuća, prenosi "Blic". Vanredna situacija proglašena u 14 opština. Najveći poplavni talas je prošao, uveravaju iz lokalnih Štabova za vanredne situacije širom Srbije. "Reka se… »

Nikodijević: Situacija u Obrenovcu nije dramatična, vodostaj Kolubare i Peštane opada

Blic 08.03.2016
U ovom trenutku situacija u Obrenovcu nije dramatična, a vodostaj Kolubare i Peštana u poslednjih nekoliko sati je u opadanju, dok je Sava u režimu redovne odbrane od poplava, rekao je danas predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević. On je na… »

Renovirani stadion "Tašmajdan" mogući domaćin četvrtfinala Dejvis kupa

Blic 08.03.2016
Stadion na Tašmajdanu mogao bi da bude mesto gde će se odigrati meč četvrtfinala Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanije od 15. do 17. jula, a gradski menadžer Goran Vesić istakao je da je grad spreman da bude domaćin. – Građevinski radovi… »

LEP GEST Evo kako su vozači autobusa obradovali dame

Blic 08.03.2016
Da se na današnji dan osećaju posebno pripadnice nežnijeg pola, pobrinuli su se i vozači autobusa, te su im svetlećim natpisima na vozilima poželeli srećan praznik. Pogledajte na Instagram-u Slika autobusa na Slaviji sa natpisom "Srećan 8. mart"… »

Iznenađenje: Lavanda za dame na pijacama

Blic 08.03.2016
Predstavnici menadžmenta JKP "Gradske pijace" i volonteri, delili su lavande u saksiji, damama koje su danas u 11 sati posetile pijacu "Kalenić". JKP "Gradske pijace" ovom akcijom želele su da obraduju sve verne sugrađanke kojima je pijaca "Kalenić"… »

Stipendije: Studentima 13.000, srednjoškolcima 11.000 dinara

Blic 08.03.2016
Odluka o stipendiranju najboljih srednjoškolaca i studenata Beogradskog univerziteta usvojena je juče na sednici skupštine Grada. Za studente i srednjoškolce, kao i studente Beogradskog univerziteta i srednjoškolce sa invaliditetom biće izdvojeno 24… »