Izvor: 24 Sata arhiva vesti 08.03.2016

Dekan Ekonomskog još jednom dokazao da je najveći car na BG Univerzitetu

24 Sata 08.03.2016
Dekan Ekonomskog fakulteta u Beogradu poznat je kao jedan od omiljenih profesora, kako među studentima, tako i među kolegama. Danas je po ko zna koji put pokazao zašto je to tako. Danas, povodom Dana žena, dekan Branislav Boričić je iznenadio svoje… »

Poplave, dan drugi: Evakuisano 118 ljudi, proglašeno stanje ELEMENTARNE NEPOGODE

24 Sata 08.03.2016
Vlada Srbije proglasila je na današnjoj sednici stanje elementarne nepogode na teritoriji 15 opština u Republici Srbiji zbog poplava. Tokom jučerašnjeg dana i noćas evakuisano je stotine ljudi, a na terenu se, uz predstavnike lokalne samuprave i… »

Putin je čestitao Dan žena, na način koji od njega niko nije očekivao!

24 Sata 08.03.2016
Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je pripadnicama nežnijeg pola Međunarodni praznik žena — Osmi mart. Ruski predsednik je naveo da se upravo u dostojanstvu i milosrđu predstavnica lepšeg pola ogleda duša Rusije. „Drage žene, srdačno… »

Krvavi pir na ulicama Tel Aviva: Američki turista ubijen, ranjeno devetoro ljudi

24 Sata 08.03.2016
Jedan američki turista je ubijen, a devet osoba je ranjeno večeras u napadu jednog Palestinca u mestu Jafa kraj Tel Aviva. Ovaj incident je usledio posle oružanog napada u Jerusalimu i napada nožem u Petah Tikvi u centralnom Izraelu u roku od samo… »

POBEDA! Predstava "Crvena: samoubistvo nacije" vraćena na scenu, reagovao i Šabić

24 Sata 08.03.2016
Predstava "Crvena: samoubistvo nacije", koja je bila otkazana sa repertoara Narodnog pozorišta u Leskovcu, vraćena je na repertoar pod pritiskom javnosti. Premijera predstave "Crvena: Samoubistvo nacije“, u kojoj četrnaestorica mladih glumaca na… »

Supernatural se vraća u Košutnjak: Jubilarni rokenrol piknik 23. aprila

24 Sata 08.03.2016
Supernatural Festival ove godine slavi deset godina postojanja i biće održan 23. aprila na prostoru Hajdučke česme u Košutnjaku, sa početkom u 12h. Ulaz na festival je besplatan, a kao dobitna kombinacija ostaje spoj rok muzike, ekologije i… »

Tri slike koje pokazuju SUŠTINU Osmog marta!

24 Sata 08.03.2016
Današnji dan cinici zovu praznikom cvećara, đaci u šali danom učiteljica, ali ovi muškarci su pokazali pravu suštinu Dana žena! Šarm ne poznaje godine Poguren i sed jedan deka je odlučno prelazio ulicu. Već se teško kreće. Kišobran koristi… »

Zabranili su predstavu zbog "Jebi se, Srbijo" - da znaju šta se krije iza ovih reči, gledali bi je dvaput

24 Sata 08.03.2016
Izazov rada u Srbiji, cenzura, uskraćivanje prava i sloboda - na šta drugo da pomislite kad čujete da je jedna pozorišna predstava u pojedinim gradovima stavljena na "crnu listu" i da je zabranjena. Premijera predstave "Crvena: Samoubistvo nacije“… »

UŽAS: Žena je ubila labuda jer je po svaku cenu želela da se slika sa njim

24 Sata 08.03.2016
Turistkinja je u Makedoniji uspela da postupi toliko okrutno da je sada napao čitav svet. Ona je želela da se po svaku cenu slika sa jednim labudom, ne mareći što ga njen hir - ubija. Žena je nesrećno stvorenje izvlačila iz jezera, dok se ono… »

Hrvatski voditelj u emisiji uživo šokirao gledaoce porukom o genitalijama

24 Sata 08.03.2016
Voditelj Zoran Šprajc odavno je poznat po svojim duhovitim i originalnim odjavama u emisiji na hrvatskoj televiziji RTL. On je u ponedeljak uveče svojom odjavom šokirao i iznenadio gledaoce. Zoran Šprajc sinoćnu emisiju "Direkt" je završio rečima… »