Izvor: Alo arhiva vesti 08.03.2016

Crna Gora izručila Hrvatskoj srpskog generala

Alo 08.03.2016
Crna Gora je danas iz ekstradicionog pritvora izručila Hrvatskoj srpskog generala u penziji i državljanina Srbije Borislava Đukića, saopštio je Veritas. Generala Đukića je 18. jula prošle godine uhapsila crnogorska policija na aerodromu Tivat… »

Marić: Rusi predviđaju gore padavine nego 2014.

Alo 08.03.2016
Načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić izjavio je večeras da je situacija sa poplavama trenutno stabilna i da se voda povlači, ali da će se situacija pratiti danonoćno, jer se najavljuju nove padavine. "Voda se u nekim delovima… »

Pupovcu poručeno da napusti Hrvatsku!

Alo 08.03.2016
Visoki funkcioner vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Miljan Brkić izjavio je danas povodom upozorenja lidera Srpskog narodnog veća (SNV) Milorada Pupovca na porast mržnje i nasilja u Hrvatskoj, da može da ode tamo gde neće biti ugrožen… »

U Idomeniju nema dovoljno hrane

Alo 08.03.2016
U centru za prihvat izbeglica u grckom pograničnom mestu Idomeniju gotovo 15.000 izbeglica čeka ulazak u Makedoniju, koja je od juče ujutro u potpunosti zatvorila svoju južnu granicu, saopštili su predstavnici UNHCR-a na terenu, a prenela turska… »

Džihadisti plaču da se vrate kući

Alo 08.03.2016
Pojedini državljani Bosne i Hercegovine, koji su se našli na ratištima u Siriji i Iraku, kontaktiraju bezbednosne agencije i spremni su za odlazak u zatvor kako bi se vratili u BiH. "Određen broj državljana BiH, koji se nalazi na području Sirije i… »

Izgore diskoteka "Maksimus"

Alo 08.03.2016
Maskirane osobe jutros oko 4.40 časova zapalile su deo diskoteke "Maksimus" u Kotoru. Pet nepoznatih osoba je u 4.30 ujutro napalo stražara diskoteke “Maksimus“, a pošto su ga savladali i primorali da legne, napadači su ušli u diskoteku i… »

Nema više balkanske migrantske rute?

Alo 08.03.2016
Balkanske migrantske rute više nema, a Slovenija će ubuduće u zemlju puštati samo one koje imaju odgovarajuća dokumenta za ulazak u šengensko područje, izjavio je nakon završetka samita EU o migrantskoj krizi slovenački premijer Miro Cerar… »

Svedok: I sad mi prete da ne kažem sve što znam

Alo 08.03.2016
U BiH je danas nastavljeno suđenje ratnom komandantu Armije BiH u Srebrenici Naseru Oriću. Odbrana pokušala da diskredituje svedoke. Svedok tvrdi da dobija pretnje. Unakrsnim ispitivanjem zaštićenog svedoka danas je nastavljeno suđenje ratnom… »

U prošloj godini 189 napada na Srbe

Alo 08.03.2016
U Hrvatskoj je u prošloj godini evidentirano 189 fizičkih napada, prijetnji, javnih izjava koje sadrže govor mržnje i uništavanja imovine u vlasništvu Srba ili srpskih institucija, navedeno je u najnovijem biltenu Srpskog narodnog veća "Govor… »

Kako Nataša Kovačević proslavlja 8. mart (FOTO)

Alo 08.03.2016
Nataša Kovačević, košarkašica Crvene zvezde iz dana u dan nas fascinira reakcijama, delima, objavama na društvenim mrežama. Priča o ovoj hrabroj devojci je poznata, a sa nama je podelila sliku kako sa saigračicama proslavlja 8. mart. Žene su se… »