Izvor: OK radio arhiva vesti 08.03.2016

SNS predala listu za izbore u Vranju (FOTO)

OK radio 08.03.2016
SNS u Vranju predala je u utorak listu sa 65 kandidata za odbornike u Skupštini grada. Kolona sa pristalicama i vođama naprednjaka i njihovih koalicionih partnera predvođena nosiocem liste Slobodanom Milenkovićem krenula je na kraju radnog vremena od… »

NI: Postavio ogradu oko zgrade opštine!

OK radio 08.03.2016
Predsednik niške opštine Medijana Zoran Stojanović, član SNS, ogradio je zgradu opštine i izazvao oštre polemike među Nišlijama koje su bile zatečene kad su ugledale ogradu od gvožđa oko javne zgrade na javnoj površini. "Iznenadio sam se kad… »

Deda kineske broševe platio 2.790 evra!

OK radio 08.03.2016
Dvojica dobro uvežbanih prevaranata uzeli su penzioneru Mijailu Barjaktaroviću iz Niša celu ušteđevinu od 2.790 evra, koju je čuvao za crne dane. Predstavljajući se kao Lozničanin i Arapin koji se navodno dogovaraju o naknadi štete posle… »

LE: Zabranjena predstava zbog vređanja Srbije

OK radio 08.03.2016
Uprava Narodnog pozorišta u Leskovcu otkazala je gostovanje Bitef teatra sa predstavom "Crvena: Samoubistvo nacije", u režiji Vojislava Arsića, a po tekstu Milene Bogavac, zbog vređanja Srba i države Srbije. Direktor pozorišta Stanislav Grujić… »

NI: Odbornicima EKSERI na poklon

OK radio 08.03.2016
Došlo vreme da se i gradskim odbornicima dele ekseri i to po zasluzi. Nesvakidašnjoj meri zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković pribeći će zbog toga što u gradskoj skupštini ima većnika koji nisu pošteno radili svoj posao u proteklom… »

Nieto o Trampu: Tako su i Hitler i Musolini...

OK radio 08.03.2016
Meksički predsednik Enrike Pena Nieto uporedio je retoriku kandidata za nominaciju na izborima Donalda Trampa sa retorikom Adolfa Hitlera i Benita Musolinija. U intervjuu za meksički list „Ekselsior“ Trampovu retoriku nazvao je „oštrom“, kao i… »

Vodostaji miruju, poplavljeno 710 domaćinstava

OK radio 08.03.2016
Obilna kiša i izlivanje bujičnih vodotokova uzrokovali su poplave širom Zapadne i Centralne Srbije, a vanredna situacija je proglašena u 15 opština. Poplavljeno je oko 710 domaćinstava i evakuisane su 154 osobe. Na današnjoj sednici stanje… »

HITNO: Odsečena tri sela u Poljanici

OK radio 08.03.2016
Vranje - Zbog jake kiše koja je u ponedeljak u popodnevnim časovima pala u Poljanici, pojavilo se klizište koje je prekinulo saobraćaj za tri sela: deo Uševca, Smiljević i Urmanicu. Klizište se pojavilo na putu u selu Uševce na oko 1 km od glavnog… »

Gradonačelnik na posao biciklom i ne prima platu

OK radio 08.03.2016
Željko Lacković, gradonačelnik Đurđevca, grada u Hrvatskoj, na posao dolazi gradskim biciklom, ne prima platu i naknade, a delegacije neretko časti privatnim novcem. U kojoj je meri prvi čovek Đurđevca zaista štedljiv potvrđuje i ovih dana… »

VA: Upali u opštinu zbog potapanja Gračanice

OK radio 08.03.2016
Grupa građana Valjeva nezadovoljnih zbog potapanja manastira valjevska Gračanica upala je u zgradu Skupštine opštine Valjevo. Kako se navodi na društvenim mrežama, obezbeđenje i policija zabranjuju okupljenima da uđu u salu za sednice, ali oni… »