Izvor: Pirotske vesti arhiva vesti 08.03.2016

Srpska napredna stranka predala listu “Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje”

Pirotske vesti 08.03.2016
Nakon Koalicije za Pirot, listu kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu Opštinskoj izbornoj komisiji predala je Srpska napredna stranka, danas u 15:40. Kako kažu u SNS-u, prikupili su više od 2.500 potpisa. U SNS-u kažu da su uprkos… »

Nova načelnica Pirotskog okruga preuzela dužnost

Pirotske vesti 08.03.2016
Nova načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić, inače diplomirani ekonomista u kompaniji “Tigar” AD danas je preuzela dužnost od dosadašnjeg načelnika Dimitrija Vidanovića, koji je iz ličnih razloga podneo ostavku na ovu dužnost. U… »

Koalicija za Pirot među prvima u Srbiji predala listu

Pirotske vesti 08.03.2016
Tačno u 23:00 Koalicija za Pirot predvođena mr Vladanom Vasićem predala je potpise Opštinskoj izbornoj komisiji. Vasić je nakon prijema liste od strane OIK kazao da je za svega nekoliko sati prikupljeno više od 3.000 potpisa građana koji… »

Na Dan žena-Sajam ženskog preduzetništva u Pirotu

Pirotske vesti 08.03.2016
Danas je završen Sajam ženskog preduzetništva, na kome su vredne Piroćanke prezentovale svoje rukotvorine po kojima su nadaleko poznate. Pomoćnica predsednika opštine Pirot Milica Golubović danas je obušla Sajam i tom prilikom izjavila da je ova… »

Proglašena prva lista – Vladan Vasić – Koalicija za Pirot

Pirotske vesti 08.03.2016
Opštinska izborna komisija proglasila je danas prvu izbornu listu za predstojeće lokalne izbore. Na mestu broj 1 na glasačkom listiću naći će se lista “Vladan Vasić – Koalcija za Pirot” koja je u rekordnom roku podnela urednu dokumentaciju… »

Socijalisti Piroćankama delili poklone na Dan žena

Pirotske vesti 08.03.2016
Pirotski socijalisti, po tradiciji, i danas su na Dan žena Piroćankama u centru grada podelili veliki broj prigodnih poklona. Lider pirotskog SPS-a Vidojko Panajotović kazao je novinarima da je SPS stranka koja možda ponajviše pažnje posvećuje… »

Za sve dame danas besplatan ulaz na Zatvoreni bazen

Pirotske vesti 08.03.2016
Sportski centar Pirot saopštio je da će danas pobodom 8. marta ulaz na Zatvoreni bazen biti besplatan za sve pripadnice lepšeg pola. Registracija na rate bez čekova i bez kamate. Uz svaku registraciju poklon. Tržni centar Nišavski odred 2.… »