Regioni arhiva vesti 08.03.2016

Proglašena druga izborna lista – SNS otklonila nedostatke

Ritam grada Kg 08.03.2016
Koalicija „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ otklonila je nedostatke koje je Zaključkom utvrdila Gradska izborna komisija, pa je na VII sednici lista ove koalicije pod nazivom „Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje“ proglašena kao druga… »

KG: Uvid u birački spisak

iKragujevac 08.03.2016
Povodom raspisanih izbora za narodne poslanike Narodne skupštine Republike Srbije, koji će biti održani 24. aprila 2016. godine, Gradska uprava za opšte i zajedničke poslove grada Kragujevca obaveštava građane sa prebivalištem na teritoriji Grada… »

Vanredna situacija u 15 opština, poplavljeno 710 domaćinstava

Press 08.03.2016
Zbog ugroženosti od poplava, vanredna situacija proglašena je u 15 opština u Srbiji. Vanredna situacija je proglašena na teritoriji grada Čačka, Novog Pazara, Kraljeva, opštine Arilje, Lučani, Topola, Požega, Bajina Bašta, Ivanjica, Raška… »

Otvorena nova pošta u naselju Pivara

RT Kragujevac 08.03.2016
U naselju Pivara, u Kosovskoj ulici broj 48, otvorena je nova pošta Kragujevac 4. U modernom poslovnom prostoru, korisnicima su na raspolaganju klasične i savremene poštanske i platne usluge, svakog radnog dana od 8 do 18 časova. Novu poslovnicu… »

Čelnik u Nišu postavio ogradu oko zgrade opštine

Radio 021 08.03.2016
Predsednik niške opštine Medijana Zoran Stojanović, član SNS, ogradio je zgradu opštine i izazvao oštre polemike među Nišlijama koje su bile zatečene kad su ugledale ogradu od gvožđa oko javne zgrade na javnoj površini. "Iznenadio sam se kad… »

Elektronske prijave M4 obrasca od 15. marta

Radio 021 08.03.2016
Poslodavci i preduzetnici će od 15. marta moći elektronski da predaju M4 obrazac, koji sadrži podatke o zaradama i stažu zaposlenih u prethodnoj godini, što će doprineti smanjenju čekanja na šalterima PIO Fonda i uštedama u poslovanju privrede… »

Ilić: Voda prelila, a ne probila bedeme

Mondo 08.03.2016
Ministar Velimir Ilić, zadužen za vanrendne situacije, demantovao je danas da je usled poplava došlo do pucanja bedema, rekavši da su ih bujične vode prelile, a ne probile. Foto: Anadolija/ Jelena Trajković "Ni jedan bedem se nije urušio, voda je… »

Nova načelnica Pirotskog okruga preuzela dužnost

Pirotske vesti 08.03.2016
Nova načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić, inače diplomirani ekonomista u kompaniji “Tigar” AD danas je preuzela dužnost od dosadašnjeg načelnika Dimitrija Vidanovića, koji je iz ličnih razloga podneo ostavku na ovu dužnost. U… »

SDS: Predsednica izborne komisije u sukobu interesa

Južne vesti 08.03.2016
Niš U niškom odboru Socijaldemoskratske stranke sumnjaju da se predsednica Gradske izborne komisije u Nišu Jelena Žarić Kovačević nalazi u sukobu interesa, jer je ujedno i kandidat za narodnog poslanika SNS. Kako kažu u ovoj stranci, oni će… »

FCA Srbija: Donacija Klinici za ginekologiju

RT Kragujevac 08.03.2016
Kompanija Fijat Krajsler automobili Srbija je uručila donaciju Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Kragujevac u vrednosti od 5,000 evra povodom Dana žena. Ovo je jedna u nizu aktivnosti FCA Srbija kao društveno odgovorne kompanije… »