Beograd arhiva vesti 09.03.2016

Posle Pisanja "Blica": Smenjen šef unutrašnje kontrole zbog upada putnice u pogon

Blic 09.03.2016
Nakon pisanja "Blica" o incidentu koji se u nedelju dogodio u garaži GSP-a, kada je putnica ostala u autobusu, a potom sela za volan autobusa i napravila sudar, GSP je sproveo hitnu istragu a smenjen je i šef službe unutrašnje kontrole. - Zbog… »

Poplavni Talas: Voda na periferiji se povlači, u Beogradu raste

Blic 09.03.2016
Reka Peštan u Obrenovcu vratila se u svoje korito, kazao je za "Blic" predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković. Trenutno se, kako kaže, radi na čišćenju velikog nanosa na mostu preko ove reke. Most Poljane Konatice nanos kompletnog… »

Volontera Opštine Vračar isekli makazama

Večernje novosti 09.03.2016
VOLONTER Opštine Vračar O. P. napadnut je sinoć oko 19.15, u Njegoševoj ulici 54, kod prostorija SNS, dok je lepio plakate za današnju tribinu "Može li pristojno?". Prema saopštenju pomenute lokalne samouprave. VOLONTER Opštine Vračar O. P… »

Zastoj u saobraćaju zbog bahatih vozača

Studio B 09.03.2016
Tramvajski saobraćaj na linijama 3 i 12 u Ruzveltovoj ulici, u smeru ka Vukovom spomeniku oko 17 sati bio je u zastoju zbog nepropisno parkiranog automobila, rekli su u GSP -u. Kako javljaju novinari "Blica", Audi Q3 bio je parkiran na šinama i tako je… »

Klub u Svetogorskoj postaje obrazovni centar za seniore

Politika 09.03.2016
U glavnom gradu na pomoć u kući trenutno računa 2.677 najstarijih, a u službi su angažovane 653 gerontodomaćice. U ovoj godini će Sopot, a najverovatnije i Barajevo dobiti klubove za starije sugrađane, a u narednih nekoliko nedelja biće otvoren i… »

Gradski štab za vanredne situacije u stanju pune pripravnosti

Blic 09.03.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali predsedavao je danas sednicom Gradskog štaba za vanredne situacije u Starom dvoru, koja je održana povodom najavljenih hidrometeoroloških prilika. Štab je zasedao u proširenom sastavu, a njemu su prisustvovali… »

Porast Vodostaja Dunava: Zabranjeno parkiranje u zoni kule Nebojša

Kurir 09.03.2016
BEOGRAD - Zbog porasta vodostaja na reci Dunav u zoni kule „Nebojša” i uvođenja redovne odbrane od poplava, od četvrtka, 10. marta biće zatvorena „vodena rampa“ i zabranjen ulaz motornim vozilima u zoni kule. Iz Beokom - servisa apeluju na… »

Mali: Podrška za najstarije sugrađane

Studio B 09.03.2016
Grad Beograd će nastaviti da podržava najstarije sugrađane, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali i najavio da će u narednih nekoliko nedelja biti otvoren Dom za stare na Zvezdari. Bogatstvo jednog grada i društva ogleda se upravo u… »

Siniša Mali na kafi sa žena preduzetnicama: Ekonomski jaka i samostalna žena lakše se nosi sa problemima

Blic 08.03.2016
Žene preduzetnice proslavile su Osmi mart u Konaku knjeginje Ljubice razgovarajući o problemima sa kojima se svakodnevno susreću u svojim poslovima sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim. - Mesecima tražim lokal u kome bih mogla da proširim svoj… »

Foto Ovo Je Kuca Koja Je Jutros Preživela Požar U Nbg: Sivog će udomiti dobri ljudi!

Kurir 09.03.2016
U stravičnom požaru koji je rano jutros zahvatio stan u ulici Milutina Milankovića 40 u Novom Beogradu život su izgubili Nada Atanacković (89) i njen sin Mića Atanacković (60), a samo pukom srećom tragediju je izbegao niihov pas. Mešanac po imenu… »