Izvor: 24 Sata/Društvo arhiva vesti 09.03.2016

SRCE ZA DECU: U slalomu za još jedan aparat za porodilišta učestvovalo 95 skijaša!

24 Sata 09.03.2016
"Blic fondacija", MK "Mountain Resort" i JP "Skijališta Srbije" organizovali su danas na Kopaoniku humanitarnu ski-trku sa koje je sav prihod namenjen za kupovinu aparata za skrining sluha kod novorođenčadi. U humanitarnoj ski-trci na stazi Karaman… »

Čovek enciklopedija na najvažnijem ispitu: Legenda kvizova Mirko Miočić bori se za život

24 Sata 09.03.2016
Legendarni Mirko Miočić, poznat kao čovek zbog kojeg su se svojevremeno menjala pravila kviza "Ko želi da postane milioner" na hrvatskoj televiziji, otišao je iz kviza "Potera". Poslednja emisija u kojoj je kao lovac bio sjajan emitovana je sinoć… »

Iza ovih vrata se krije najbolje čuvana tajna Medicinskog fakulteta

24 Sata 09.03.2016
U prizemlju prelepe zgrade Instituta za anatomiju u Beogradu krije se mesto na kojem mrtvi podučavaju žive. Iza naizgled sasvim običnih belih vrata na najstarijem institutu u sklopu Medicinskog fakulteta, sa upozorenjem na zapaljive supstance, nalazi… »

Sigurno ste se pitali šta je malo, belo i ljigavo u živom jajetu. Evo odgovora

24 Sata 09.03.2016
Ukoliko su vam se do sada gadile ljigave bele gromuljice u živom jajetu, sada neće prestati da vam budu bljak, ali će vam objašnjenje o tome šta su, doneti bar malo olakšanje. Bez obzira koliko ste puta do sada lomili živo jaje, sigurni smo da vam… »

Snimak koji smo čekali 24 godine: Kako su se beogradski rokeri iz kamiona borili protiv rata

24 Sata 09.03.2016
"Mir, brate, mir!", orilo se te mračne 1992. ulicama Beograda, sa kamiona kojim su rokenrol heroji krenuli da šire svoju poruku protiv bezumlja rata. Sada, premijerno, možemo da vidimo kako je ta akcija izgledala iz njihove perspektive. "RIMTUTITUKI… »