Izvor: Alo arhiva vesti 09.03.2016

Makedonci zatvorili granicu za migrante

Alo 09.03.2016
Makedonija je "potpuno" zatvorila granicu za ilegalne migrante nakon što su Slovenija i Srbija uvele nove restrikcije na svojim granicama, izjavio je Rojtersu policijski zvaničnik koji nije želio da bude imenovan. Prema informacijama iz makedonskog… »

Marić: Povlači se voda!

Alo 09.03.2016
Načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Predrag Marić izjavio je danas da situacija u poplavljenim područjima u Srbiji mirnija i da se voda povlači. "Voda u poplavljenim područjima se povlači, a u sredinama gde… »

Generalu Đukiću određen istražni zatvor

Alo 09.03.2016
Splitski Županijski sud odredio je penzionisanom generalu bivše JNA Borislavu Đukiću istražni zatvor zbog navodno počinjenog ratnog zločina nad civilima počinjenog u ratu devedesetih godina prošlog veka. Đukić se od sinoć nalazi u splitskom… »

Zapalili diskoteku pred nastup Miroslava Ilića!

Alo 09.03.2016
Diskoteka „Maksimus“ u Kotoru, jedna od najpoznatijih diskoteka u Crnoj Gori, izgorela je juče ujutru kada ju je zapalilo pet maskiranih osoba, koje su pre toga savladale čuvare tog objekta. Napadači su oko 4.30 upali u diskoteku i zapalili deo u… »

Orešković: Danas smo imali nula migranata

Alo 09.03.2016
Premijer Hrvatske Tihomir Orešković izjavio je povodom pooštravanja pravila za ulazak izbeglica i migranata, da je situacija za Hrvatsku i njene susede danas vrlo pozitivna. "Danas smo na nuli (što se tiče migranata), što mislim da je pozitivan… »

Orepić traži hitan sastanak sa Pupovcem

Alo 09.03.2016
Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Vlaho Orepić rekao da će se uskoro sastati sa predsednikom Srpskog nacionalnog veća Miloradom Pupovcem kako bi razgovarali o porastu slučajeva govora mržnje prema srpskoj zajednici u Hrvatskoj. Ministar… »

Majka bacila bebu u reku posle porođaja!

Alo 09.03.2016
Crnogorska Uprava policije podnela je Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama krivičnu prijavu protiv devojke iz ovog mesta zbog sumnje da je ubila dete nakon porođaja. Devojka čiji su inicijali S.B. javila se juče u beransku bolnicu zbog lošeg… »

Zbog nevremena zatvorene škole

Alo 09.03.2016
U Ujedinjenim Arapskim Emiratima danas su zatvorene škole zbog neuobičajeno jakih padavina koje su na nekoliko sati poremetile i aviosaobraćaj na aerodromu u Abu Dabiju. S obzirom da se očekuje da će nevreme potrajati, đaci ni sutra neće ići u… »

Preminuo Džordž Martin

Alo 09.03.2016
Džordž Martin, čuveni muzički producent koji je učinio grupu "Beatles" najznačajnijom svetskom muzičkom silom, preminuo je u 90. godini, saopštio je Ringo Star na Tviteru. - Hvala ti za svu ljubav i ljubaznost, Džordž - napisao je nekadašnji… »

Evo šta je Šašićeva ćerka rekla o ocu!

Alo 09.03.2016
Nakon što je Željko Šašić za Alo! Scenu izjavio da će ponovo tužiti bivšu suprugu Sonju Vuksanović, oglasila se njihova zajednička ćerka Sofija. Sofija Šašić se putem Instagrama otvoreno obratila ocu Željku. - Mislim da je ovo malo otišlo… »