Izvor: Beta video arhiva vesti 09.03.2016

Vulin: Uskladili smo funkcionisanje granice sa odlukama Slovenije i Hrvatske

Beta video 09.03.2016
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Vlada Srbije uskladila funkcionisanje granice ka Bugarskoj i Makedoniji sa pravilima koja su uvela Slovenija i Hrvatska, o zatvaranju takozvane… »

Selaković predao nova vozila za prevoz zatvorenika upravnicima zatvora u Srbiji

Beta video 09.03.2016
BEOGRAD - Ministar pravde Nikola Selaković danas je u Okružnom zatvoru u Beogradu uručio ključeve sedam novih vozila za prevoz zatvorenika predstavnicima nekoliko zatvora u Srbiji. Nova vozila za prevoz lica lišenih slobode dobili su Okružni zatvor… »

Ljajić: Uštede i bolja organziacija povećavaju prava zaposlenih

Beta video 09.03.2016
BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić je nakon potpisivanja kazao da se potpisivanjem Aneksa 1 Kolektivnog ugovora ne povećava masa zarada za zaposlene, već samo obim prava radnika u Poštama Srbije. On je naglasio da su… »

Udovički: Vlada Srbije će pripremiti materijla za popravku kuća

Beta video 09.03.2016
KRALJEVO- Ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Kori Udovički, izjavila je danas da će Vlada Srbije pomoći meštanima kraljevačkog naselja Grdica, tako što će im obezbediti materijal za popravku njihovih kuća.(CH1)… »

Gaspromnjeft će dati četirir miliona evra za oslikavanje hrama Svetog Save

Beta video 09.03.2016
MOSKVA - Ruska kompanija Gaspromnjeft spremna je da izdvoji četiri miliona evra za oslikavanje hrama Svetog Save u Beogradu, izjavila je danas predsednica ruske Agencije za dijasporu (Rošotrudničestvo) Ljubov Glebova. (CH 1)… »

Kori Udovički u poseti Grdici

Beta video 09.03.2016
KRALJEVO- Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Srbije Kori Udovički u poseti Grdici kod Kraljeva. (pokrivalice)… »

Udovički:Najvažnije je surpotstaviti se ovoj nepogodi

Beta video 09.03.2016
KRALJEVO- Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Srbije Kori Udovički rekla je danas u Gridici da je zabrinuta zbog stanja u kome se našlo ovo naselje tokom poplava, ali da je najvažnije surpotstaviti se ovoj nepogodi.Pozivajući se na… »

Početak izgradnje orkužnih zatvora u Pančevu i Kragujevcu

Beta video 09.03.2016
BEOGRAD, - Ministar pravde Nikola Selaković je rekao da se u narednom periodu očekuje početak izgradnje Okružnog zatvora u Pančevu, Kragujevcu, ali i izgradnju novog paviljona u zatvoru u Sremskoj Mitrovici i Leskovcu. (CH 5)… »

Selaković: Srpski zatvori po prenaseljenosti sa prvog došli na 10 mesto

Beta video 09.03.2016
BEOGRAD, - Ministar pravde Nikola Selaković je rekao da su srpski zatvori na listi prenaseljenosti zatvora u Evropi sa prvog mesta pomerili na deseto mesto i da je tome doprinelo jačanje sistema alternativnih sankcija. (Ć 4)… »

Selaković: Kapacitete zatvora podigli smo za 50 odsto

Beta video 09.03.2016
BEOGRAD - Ministar pravde Nikola Selaković rekao je da je konačan rezultat svih napora vidljiv je na listi Saveta Evrope, institucije evropskog ranga, zadužene za zaštitu ljudskih prava, koja je 2012. godine naše zatvore ocenila kao najprenatrpanije… »