Izvor: Blic/Beograd arhiva vesti 09.03.2016

Posle Pisanja "Blica": Smenjen šef unutrašnje kontrole zbog upada putnice u pogon

Blic 09.03.2016
Nakon pisanja "Blica" o incidentu koji se u nedelju dogodio u garaži GSP-a, kada je putnica ostala u autobusu, a potom sela za volan autobusa i napravila sudar, GSP je sproveo hitnu istragu a smenjen je i šef službe unutrašnje kontrole. - Zbog… »

Poplavni Talas: Voda na periferiji se povlači, u Beogradu raste

Blic 09.03.2016
Reka Peštan u Obrenovcu vratila se u svoje korito, kazao je za "Blic" predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković. Trenutno se, kako kaže, radi na čišćenju velikog nanosa na mostu preko ove reke. Most Poljane Konatice nanos kompletnog… »

Volonter opštine Vračar napadnut dok je lepio plakate

Blic 09.03.2016
Volonter opštine Vračar napadnut je večeras u Njegoševoj ulici dok je lepio plakate za tribinu, saopštila je opština Vračar. Kako su naveli u ovoj opštini volonter je napadnut dok je lepio plаkаte zа tribinu "Može li pristojno?" zаkаzаnu… »

Haos U Ruzveltovoj: Tramvaji stajali, bahati vozač blokirao saobraćaj

Blic 09.03.2016
Tramvajski saobraćaj na linijama 3 i 12 u Ruzveltovoj ulici, u smeru ka Vukovom spomeniku oko 17 sati bio je u zastoju zbog nepropisno parkiranog automobila, rekli su u GSP -u. Naime, Audi Q3 bio je parkiran na šinama i tako je onemogućio prolaz… »

Ruže za gerontodomaćice: Dok se Beograd budi, vi brinete o onima koji od vas zavise

Blic 09.03.2016
Povodom proslave Dana žena gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je jutros punkt službe Pomoć u kući Gerontološkog centra Beograd, na Savskom vencu. On se zahvalio prisutnim damama, gradskim gerontodomaćicama, na plemenitom poslu koji rade i… »

Gradski štab za vanredne situacije u stanju pune pripravnosti

Blic 09.03.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali predsedavao je danas sednicom Gradskog štaba za vanredne situacije u Starom dvoru, koja je održana povodom najavljenih hidrometeoroloških prilika. Štab je zasedao u proširenom sastavu, a njemu su prisustvovali… »

Siniša Mali na kafi sa žena preduzetnicama: Ekonomski jaka i samostalna žena lakše se nosi sa problemima

Blic 08.03.2016
Žene preduzetnice proslavile su Osmi mart u Konaku knjeginje Ljubice razgovarajući o problemima sa kojima se svakodnevno susreću u svojim poslovima sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim. - Mesecima tražim lokal u kome bih mogla da proširim svoj… »

Privremeni organ na Voždovcu

Blic 09.03.2016
Na sednici Skupštine grada Beograda doneta je Odluka o raspuštanju Skupštine Gradske opštine Voždovac i obrazovanju Privremenog organa GO Voždovac. Privremeni organ će se obrazovati za obavljanje poslova iz nadležnosti Skupštine, predsednika… »

Osmomartovsko takmičenje osoba sa invaliditetom obogaćeno novim sportovima

Blic 09.03.2016
Tradicionalno, šesto po redu osmomartovsko sportsko takmičenje osoba sa invaliditetom održano je u Sali sportskog centra „Olimp – Zvezdara“ sa preko 150 učesnika. Pored stalnih sportskih disciplina, predstavljena su dva nova sporta sa svojim… »

Cirkus Se Vratio U Grad: Svetske akrobate nastupiće u Beogradu

Blic 09.03.2016
Nedelja savremenog cirkusa biće održana od 21. do 26. marta na nekoliko različitih lokacija u Beogradu. U Domu kulture Studentski grad, na ceremoniji otvaranja posetioci će moći da pogledaju plesno-cirkusno-pozorišni komad "Upakovane", tokom koje… »