Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 09.03.2016

RHMZ: Sutra obilnije padavine

Glas Zapadne Srbije 09.03.2016
Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) saopštio je da se posle podne i tokom noći na istoku i krajnjem jugoistoku očekuje oko 20 milimetara kiše za 12 sati. U četvrtak u većini krajeva količina padavina biće od 20 do 30 milimetara za 24 sata… »

Vojska pomaže u podizanju nasipa

Glas Zapadne Srbije 09.03.2016
Čačak, Lučani - Pripadnici Vojske Srbije od danas su angažovani u svim opštinama u kojima je proglašena vanredna situacija posle poplava. Na mestima gde je prethodna dva dana bilo najteže, u Lučanima, Čačku, Kraljevu, Gornjem Milanovcu, Požegi,… »

Proglašena lista naprednjaka u Čačku

Glas Zapadne Srbije 09.03.2016
Čačku - Gradska izborna komisija u Čačku, proglasila je večeras prvu izbornu listu za predstojeće lokalne izbore Lista je predata jutros, a na njoj se nalaze imena 72 kandidata za budući saziv loklanog parlamenta. Osim članova Srpske napredne… »

Pireus banka donira milion dinara za sanaciju štete od poplava

Glas Zapadne Srbije 09.03.2016
Čačak - Pireus banka Beograd je izdvojila milion dinara za obnovu tri ambulante u Čačku, teško oštećene u najnovijim poplavama. Donacija je namenjena za saniranje oštećenja nastalih usled izlivanja Morave na zdravstvenim stanicama u Mrčajevcima,… »

NS broj 1 u Ivanjici, Sekulić prvi na listi

Glas Zapadne Srbije 09.03.2016
Ivanjica - Raco Sekulić prvi je na izbornoj listi Nova Srbija (NS) - Velimir Ilić - Za novu Ivanjicu, koja je predata večeras Opštinskoj izbornoj komisiji. Na listi su imena 32 kandidata, a predato je 1.676 potpisa građana. Lokalni parlament broji 37… »

Čudo neviđeno: Prvi put na izborima narod predlaže i bira?

Glas Zapadne Srbije 09.03.2016
Čačak - Pre dva dana osnovana je Grupa građana "Dr Aleksandar Radojević - za napredniji Čačak" sa idejom da okupi najbolje, najpoštenije sugrađane koji bi svojom stručnošću, poštenjem i radom za opšte interese mogli da pomognu Čačku… »

U Ivanjici na izbore najmanje sedam kolona, Damljanović preti

Glas Zapadne Srbije 09.03.2016
Ivanjica - Predizborne aktivnosti u Ivanjici su u punom jeku, pa će građanima tokom kampanje svoja rešenja za budućnost opštine ponuditi najmanje sedam stranaka, koalicija i grupa građana. Kako saznaje Glas zapadne Srbije, Demokratska stranka Srbije… »

Vučić sutra u Lučanima

Glas Zapadne Srbije 09.03.2016
Lučani - Premijer Srbije posetiće sutra poplavljena područja u opštini Lučani, saopštila je vladina kancelarija za saradnju sa medijima. Kako je najavljeno, Vučić će obići selo Dljin, a zatim fabriku "Milan Blagojević", kao i druge kompanije na… »

Radikali samostalno u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije 09.03.2016
Ivanjica - Opštinski odbor Srpske radikalne stranke (SRS) u Ivanjici, saopštio je danas da će na predstojeće lokalne izbore izaći samostalno sa listom od 37 odborničkih kandidata. Predsednik ivanjičkih radikala Dane Aničić, rekao je da su… »

Jovan Marković: Zašto sam odbio da budem na Pajtićevoj listi

Glas Zapadne Srbije 09.03.2016
Užice - Kako da budem zadovoljan kad su ispred mene na poslaničkoj listi Demokratske stranke postavljeni pojedini ljudi od kojih sam svojevremeno branio ovu partiju i njen užički odbor. To pitanje, odgovarajući zašto je nezadovoljan, postavlja Jovan… »