Izvor: Jugmedia arhiva vesti 09.03.2016

Navijački grafiti iscrtani na džamiji u Nišu

Jugmedia 09.03.2016
NIŠ – Islamska zajednica Srbije osudila je danas skrnavljenje zidova niške Islam-agine džamije i pozvala nadležne državne organe da pronađu i na odgovarajući način kazne autore tih uvredjivih navijačkih grafita. „Ponovno su se huligani… »

Nova magnetna rezonanca u KC Niš

Jugmedia 09.03.2016
NIŠ – Na Klinici za radiologiju Kliničkog centra u Nišu počela je da radi nova magnetna rezonanca, tako da će zajedno sa već postojećim „magnetom“ na ovom savremenom aparatu godišnje moći da se snimi oko 3.000 pacijenata, rekao je danas… »

Proglašena prva izborna lista u Vranju

Jugmedia 09.03.2016
VRANJE – Gradska izborna komisija proglasila je prvu izbornu listu za predstojeće lokalne izbore pod nazivom “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, koju je podnela istoimena koalicija. Na izbornoj listi nalaze se imena 65 kandidata za isto… »

Neasfaltirana deonica puta ugrožava žitelje Moštanice

Jugmedia 09.03.2016
VRANJE – Predstavnici vranjskog Saveta za bezbednost saobraćaja obišli su spornu deonicu državnog puta, gde je uključenje vozila iz Moštanice na ovaj putni pravac, kao i kretanje pešaka nebezbedno, što može usloviti saobraćajne nezgode sa… »

Počela rekonstrukcija Mlinske ulice u Leskovcu

Jugmedia 09.03.2016
LESKOVAC – Rekonstrukcija Mlinske ulice, jedne od najfrekventnijih u Leskovcu, počela je danas radovima na zameni vodovodne mreže u nastavku realizacije KFV programa. Sledeće godine rekonstrukcija i Svetoilijske ulice Ova ulica je druga po intezitetu… »

SNS i SDPS dele zajedničku viziju i energiju (VIDEO)

Jugmedia 09.03.2016
LESKOVAC – Ujedinili smo oko naših ciljeva da našem gradu omogućimo bolje uslove za sve naše građane, bez izuzetaka – izjavio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović predstavljajući zajedničku predizborni listu sa SDPS-om. On je na… »

VRANJE – Održano žrebanje za Školsku olimpijadu u Vranju

Jugmedia 09.03.2016
VRANJE – U Velikoj Sali skupštine Vranja završeno je žrebanje ekipa za takmičenje na 10. jubilarnoj Školskoj olimpijadi koja se ove godine održava u Vranju. Vranje će u periodu od 9 do 15 maja, ugostiti više od 6.000 sportista, učenika osnovnih… »

Na kardiohirugiji u Nišu 134 operisanih – ni jedan preminuli

Jugmedia 09.03.2016
NIŠ – Od početka godine na Klinici za kardiohirugiju operisano je 50 pacijenata, što je ukupno 134 od kako je klinika počela da radi. Ni jedan od operisanih nije preminuo, a to je svetski rezultat, izjavio je danas dr Miljko Ristić glavni… »

Jedinstvena Srbija predala izbornu listu, trećina kadndidata – žene

Jugmedia 09.03.2016
LESKOVAC – Jedinstvena Srbija, koja nastupa samostalno na predstojećim lokalnim izborima u Leskovcu, predala je danas u 15 časova listu kandidata za odbornike pod nazivom „Dragan Marković Palma Jedinstvena Srbija (JS)“. To je druga po redu… »

Javni uvid u birački spisak

Jugmedia 09.03.2016
VRANJE . Na osnovu Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, Sekretarijat za opštu upravu Gradske uprave grada Vranja, obavestio je građane da mogu izvršiti uvid u deo biračkog spiska za područje grada. Reč je o biračkom spisku za predstojeće izbore… »