Izvor: Kurir/Beograd arhiva vesti 09.03.2016

Karambol U Pogonu Gsp Na Karaburmi: Putnica uskočila za volan autobusa i izazvala sudar?!

Kurir 09.03.2016
BEOGRAD - Sredovečna putnica iskoristila je veliku nepažnju vozača i radnika obezbeđenja, sela za volan japanskog MAN i naletela na Solarisovo vozilo. Uspela je čak da pobegne nakon incidenta. Sve se dogodilo u nedelju oko 17 sati u GSP pogonu… »

Napadnut: Volonter opštine Vračar isečen makazama po ruci

Kurir 09.03.2016
Nepoznate osobe napale su muškarca dok je lepio plakate u njegoševoj ulici. BEOGRAD - Opština Vračar saopštila je sinoć da su volontera te opštine napale nepoznate osobe dok je lepio plakate za današnju tribinu „Može li pristojno?“. Kako je… »

Štab Za Vanredne Situacije: Puna pripravnost u Beogradu zbog elementarnih nepogoda

Kurir 09.03.2016
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali predsedavao je danas sednicom Gradskog štaba za vanredne situacije u Starom dvoru, koja je održana povodom najavljenih hidrometeoroloških prilika. Štab je zasedao u proširenom sastavu, a njemu su… »

Porast Vodostaja Dunava: Zabranjeno parkiranje u zoni kule Nebojša

Kurir 09.03.2016
BEOGRAD - Zbog porasta vodostaja na reci Dunav u zoni kule „Nebojša” i uvođenja redovne odbrane od poplava, od četvrtka, 10. marta biće zatvorena „vodena rampa“ i zabranjen ulaz motornim vozilima u zoni kule. Iz Beokom - servisa apeluju na… »

Mali Sa Gerontodomaćicama: Uskoro otvaranje Doma za stare na Zvezdari

Kurir 09.03.2016
Grad Beograd će nastaviti da podržava najstarije sugrađane, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali i najavio da će u narednih nekoliko nedelja biti otvoren Dom za stare na Zvezdari. "Bogatstvo jednog grada i društva ogleda se upravo u… »

Foto Ovo Je Kuca Koja Je Jutros Preživela Požar U Nbg: Sivog će udomiti dobri ljudi!

Kurir 09.03.2016
U stravičnom požaru koji je rano jutros zahvatio stan u ulici Milutina Milankovića 40 u Novom Beogradu život su izgubili Nada Atanacković (89) i njen sin Mića Atanacković (60), a samo pukom srećom tragediju je izbegao niihov pas. Mešanac po imenu… »

(Video) Ekskluzivno Usred Dana Mu Krao Radio Iz Auta: Držao lopova do dolaska policije!

Kurir 09.03.2016
BEOGRAD - Jedan muškarac danas je uhvatio lopova kako mu krade kasetofon iz auta i počeo da ga juri. Ubrzo ga je stigao, oborio na zemlju i sačekao policiju. Kako javlja čitalac Kurira, sve se odvijalo kod kružnog toka na Novom Beogradu. "Čovek je… »