Izvor: Mondo/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 09.03.2016

Filmbox paket samo na mts TV

Mondo 09.03.2016
Najbolji izbor svetski poznatih filmova, oskarom ovenčanih i sa najvećim zvezdama, samo u novom mts TV paketu / Filmbox. Za sve ljubitelje sedme umetnosti mts je u okviru svoje mts TV ponude pripremio tri sjajna filmska kanala upakovana u jedinstveni… »

Najbolja aplikacija za razgovor preko interneta

Mondo 09.03.2016
Skype nudi najbolji kvalitet razgovora, prema ovom istraživanju, ali i troši najviše internet saobraćaja. Foto: Skype/MONDO portal. Svako od nas ima neku aplikaciju namenjenu za razgovor, a da to nije klasična telefonska funkcija. Aplikacije poput… »

Najveće Google iznenađenje: Stigao je Android N!

Mondo 09.03.2016
Ovo niko nije očekivao, bar ne ovog meseca. Kao što već znate, Google nekoliko godina unazad predstavlja novu Android Developer Preview verziju na Google I/O konferenciji koja se održava u maju mesecu. Međutim, ove godine kompanija je rešila da… »

Prodao bebu da kupi iPhone i motor

Mondo 09.03.2016
Kinez osuđen na tri godine zatvora zbog prodaje deteta preko interneta. Preko najpopularnije kineske društvene mreže QQ, koja je tamošnja zamena za Facebook koji je zabranjen, izvesni A Duan prodao je bebu staru 18 dana za 3.500 dolara kako bi kupio… »

KickAss torent ima novu opciju: Prikazuje filmove!

Mondo 09.03.2016
Nakon The Pirate Baya i KickAss uveo strimin filmova i TV emisija bez potrebe za skidanjem filma ili emisije. Foto: Promo: KickAss Torrents. Piratski sajt KickAss torent krenuo je stopama svog The Pirate Bay "kolege" i sad korisnicima nudi emitovanje tj… »

Instagram opcije koje bi trebalo da znate

Mondo 09.03.2016
Pogledajte kratak vodič koji će vam pokazati kako da koristite neke od Instagram opcije za koje verovatno niste znali. Izvor: CNet. Za manje od jednog minuta naučite nove stvari o Instagramu: - Promenite redosled filtera (zadržite i prevucite) -… »

Može li LG G5 da "sruši" Galaxy S7 i iPhone 6S?

Mondo 09.03.2016
LG ima sve predispozicije da bude hit smartfon ove sezone - da li je to dovoljno protiv Samsunga i Applea? Na februarskom Sajmu mobilne telefonije MWC 2016 LG je dobio nagradu za najbolji telefon za 2016. godinu, a to je zaslužio opcijama koje je G5… »