Izvor: OK radio arhiva vesti 09.03.2016

Osuda skrnavljenja niške džamije

OK radio 09.03.2016
Rijaset Islamske zajednice Srbije osudio je u sredu ponovno skrnavljenje zidova Islam-agine džamije u Nišu i pozvao policiju i tužilaštvo da reaguju i pronađu počinioce. „Ponovno su se huligani iživljavali nad Bogomoljom u Nišu pišući svoje… »

NI: Ženi na glavu pala fasada!

OK radio 09.03.2016
Jedna Nišlijka povređena je u sredu oko 15 sati u ulici Nade Tomić u centru Niša kada joj je komad fasade sa stambene zgrade pao na glavu. "Išao sam joj u susret kada sam je čuo kako je jeknula i uhvatila se za glavu. Obilno je krvarila pa sam… »

Ima li spasa za Moštanicu?

OK radio 09.03.2016
Predstavnici Saveta za bezbednost saobraćaja Vranja obišli su nekadašnji „stari put“ kod Moštanice, čiji je jedan deo ostao neasfaltiran nakon otvaranja autoputa na Koridoru 10 i koji predstavlja veliku opasnost po bezbednost saobraćaja. OK… »

Kolima udario dete, pa pobegao!

OK radio 09.03.2016
Nakon što je "golfom“ udario šestogodišnje dete u Kuršumliji, vozač je pobegao sa mesta nezgode, ali je ubrzo nakon toga uhapšen. Nezgoda se, kako je saopštila policija, dogodila u utorak u Kosovskoj ulici kada je 67-godišnji vozač, krećući… »

Šešelj: Doći ću na saslušanje

OK radio 09.03.2016
Vojislav Šešelj će se u četvrtak odazvati na saslušanje u Višem sudu povodom zahteva za njegovo izručenje u Hag kako bi prisustvovao izricanju presude. Šešelj tvrdi da je, ako bude izručen, odgovorna Vlada. Vlada odgovara: Šešelj je u rukama… »

FRA: Ulica protiv zakona o radu

OK radio 09.03.2016
Masovni protesti đaka i radnika zbog predloga novih zakonskih rešenja. Olakšano otpuštanje, manje nadoknade za otkaz. Predlog novog zakona o radu izazvao je u Francuskoj revolt radnika i đaka i podigao levičare protiv socijalista. Desetine hiljada… »

VREME POPLAVA: Vranje u pripravnosti!

OK radio 09.03.2016
Na teritoriji grada Vranja nema većih problema zbog obilnih padavina koje su proteklih dana padale na ovom području. S obzirom da meteorolozi najavljuju padavine u večernjim satima, a da je u nekoliko opština u Zapadnoj Srbiji uvedena vanredna… »

Novosti: Dogovor, Čanak ide sa SDS i LDP

OK radio 09.03.2016
Tadićev SDS, Jovanovićev LDP, Čankov LSV i Narodni pokret Srbije Miroslava Aleksića imaju dogovor o zajedničkom nastupu na izborima, saznaju “Novosti”. U sredu uveče, ili u četvrtak ujutru, očekuje se potpsivanje koalicionog sporazuma, posle… »

Irak: ID otrovom granatirala selo!

OK radio 09.03.2016
Pripadnici takozvane Islamske države ispalili su minobacačke granate i "kaćuše" punjene "otrovnom supstancom" na jedno selo na severu Iraka. Više od 40 ljudi zadobilo iritacije kože i gušenje, saopštili su lokalni zvaničnici. Niko od povređenih… »

U ručnom prtljagu pronađena BEBA

OK radio 09.03.2016
Francuske vlasti su saopštile da je u ručnom prtljagu putnika na letu aviokompanije "Er Frans" pronađena beba. U saopštenju "Er Fransa" se navodi da dete, koje je u ponedeljak putovalo sa odraslom osobom na letu 1891 "Er Fransa" iz Istanbula za Pariz… »