Izvor: PC Press arhiva vesti 09.03.2016

Canon predstavlja novu seriju štampača imagePROGRAF

PC Press 09.03.2016
Canon Europe je predstavio novu seriju profesionalnih ink-jet štampača širokog formata imagePROGRAF PRO. Novi uređaji imagePROGRAF PRO-2000 i imagePROGRAF PRO-4000 profesionalnim fotografima nude visok kvalitet slike i namenjeni su štampanju… »

SAP: da li su preduzeća spremna da redefinišu svoj finansijski sektor?

PC Press 09.03.2016
Na godišnjoj konferencija za korisnike koja je održana u Aranđelovcu, Philipp Zielke, SAP CFO za region Centralne i Istočne Evrope, govorio je o jednom danu finansijskog direktora i najnovijim tehnologijama koja pomažu da finansijski sektor radi… »

Beograd iz svemira

PC Press 09.03.2016
Uživate li u fotografijama naše lepe plave planete koje redovno objavljuju astronauti koji borave u Međunarodnoj svemirskoj stanici? I uvek se pitate “kada će Beograd doći na red”. Evo najzad lepe fotografije Beograda, koju je snimio kosmonaut… »

Pronađi savršenu karijeru za sebe!

PC Press 09.03.2016
Projekat Career Days, koji već dvadeset dve godine organizuje lokalna kancelarija organizacije AIESEC na Ekonomskom fakultetu, nastoji da pruži podršku mladima na njihovom putu ka karijeri o kojoj sanjaju. Poznat kao najveći nacionalni sajam… »

Windows 10 – IE je mrtav, živeo Edge!

PC Press 09.03.2016
Ukoliko to još niste uradili, a većina jeste, došlo je vreme da se oprostite od Microsoft Internet Explorer‑a. Na sam pomen ovog browser‑a mnogima je prva asocijacija kaskanje za konkurencijom, ali i velika prednost da dolazi već instaliran uz… »

Alternativa za Registry Editor u Windows-u

PC Press 09.03.2016
Registry Editor (RegEdit) je standardna sistemska aplikacija koja služi za pregled i održavanje Windows Registry baze podataka. Windows okruženje i aplikacije koriste ovu bazu podataka za čuvanje raznih podešavanja. Standardna verzija koja dolazi uz… »