Izvor: Politika/Beograd arhiva vesti 09.03.2016

Nepoznata žena pokrenula autobus i udarila u drugi

Politika 09.03.2016
Radnici na kapijama nisu primetili kad je sugrađanka prošla pored njih, prošetala pogonom na Karaburmi i ušla u vozilo. – Smenjen šef unutrašnje kontrole u pogonu „Karaburma”. Dva incidenta u saobraćajnom pogonu „Karaburma” najvećeg… »

Vodena rampa kod kule Nebojša

Politika 09.03.2016
Upozorenje vozačima da sklone automobile sa parkinga. – Vlasnici plovnih objekata i splavova trebalo bi dodatno da ih osiguraju. Sve reke u Obrenovcu su u svojim koritima, a njihove pritoke za sada miruju, potvrdio je Miroslav Čučković, predsednik… »

Klub u Svetogorskoj postaje obrazovni centar za seniore

Politika 09.03.2016
U glavnom gradu na pomoć u kući trenutno računa 2.677 najstarijih, a u službi su angažovane 653 gerontodomaćice. U ovoj godini će Sopot, a najverovatnije i Barajevo dobiti klubove za starije sugrađane, a u narednih nekoliko nedelja biće otvoren i… »

Najlepše cvetajuće drvo ispred Hrama Svetog Save

Politika 09.03.2016
Zimske temperature koje su gotovo celog februara prelazile prosečne vrednosti izmamile su gotovo sve vrste ranih cvetnica da već početkom marta pokažu svu svoju raskoš. Među njima je i omiljeno cvetajuće drvo vrtlara – magnolija. Jedna od ovih… »

Batajničani 36 godina strepe zbog gasovoda ispod kuća

Politika 09.03.2016
Magistralni gasovod prolazi pored kućnog praga žitelja ulica Majora Zorana Radosavljevića, Žarka Obreškog, Temerinske... – Pre tri decenije čim je izgrađen deo gasovoda je eksplodirao. Žitelji batajničkih ulica Majora Zorana Radosavljevića… »

Sa starim kadrovima na opštinske izbore

Politika 09.03.2016
Naprednjaci su već juče predavali izborne liste. – Demokrate potpisuju koalicione sporazume. – Socijalisti čekaju broj tri. Dan posle raspisivanja izbora za 17 beogradskih opština u taboru demokrata pljuštali su potpisi na koalicione sporazume… »