Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 09.03.2016

Prvenstvo Srbije u streljaštvu na „Šumadija sajmu“

Ritam grada Kg 09.03.2016
Kragujevac će narednog vikenda biti domaćin Prvenstva Srbije u streljaštvu. Najbolji srpski strelci boriće se vazdušnim oružjem u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji za titule u „A“ programu. – U godini jubileja, kada obeležava 135 godina… »

Delimo pet karata za koncert Tonija Cetinskog

Ritam grada Kg 09.03.2016
Portal „Ritam grada“ deli 5×1 ulaznicu za koncert Tonija Cetinskog, koji se u petak, od 20 sati, održava u hali „Jezero“. Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno… »

Predstavljanje programa „Kreativna Evropa“

Ritam grada Kg 09.03.2016
U četvrtak od 13 časova, u Kontakt galeriji SKC Kragujevac, biće predstavljen program „Kreativna Evropa: zašto je najvažnija dobra ideja i kako konkurisati?“. Dimitrije Tadić, rukovodilac Desk Kreativna Evropa Srbija govoriće o samom programu u… »

Promocija romana „Na pogrešnoj strani reke“

Ritam grada Kg 09.03.2016
Sutra od 18 sati, u Narodnoj biblioteci „Vuk Karadžić“, biće predstavljen roman „Na pogrešnoj strani reke“, Miloša Latinovića. „Na pogrešnoj strani reke“ je roman o nemogućem susretu i ljudskim sudbinama: u jednom trenutku su na dvema… »

Hit komedija „Hotlajn“ u Kragujevcu

Ritam grada Kg 09.03.2016
Hit komedija „Hotlajn“ stiže u salu PMF-a na Dan šale, 1. april, u 20 sati. U ovom komadu, pored reditelja Igora Damnjanovića i Nemanje Janičića koji je bio zadužen za tekst, glumi i Mirka Vasiljević. Odlično uigrani trio donosi komediju… »