Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 09.03.2016

Zastoj u saobraćaju zbog bahatih vozača

Studio B 09.03.2016
Tramvajski saobraćaj na linijama 3 i 12 u Ruzveltovoj ulici, u smeru ka Vukovom spomeniku oko 17 sati bio je u zastoju zbog nepropisno parkiranog automobila, rekli su u GSP -u. Kako javljaju novinari "Blica", Audi Q3 bio je parkiran na šinama i tako je… »

Mali: Podrška za najstarije sugrađane

Studio B 09.03.2016
Grad Beograd će nastaviti da podržava najstarije sugrađane, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali i najavio da će u narednih nekoliko nedelja biti otvoren Dom za stare na Zvezdari. Bogatstvo jednog grada i društva ogleda se upravo u… »

Prijaviti deponiju i napuštena vozila

Studio B 09.03.2016
Gradska uprava Grada Beograda i Služba za komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima pozivaju sugrađane da prijave lokacije na kojima se nalaze neuređene površine i zapuštene zelene površine, površine sa smećem i građevinskim šutom… »

Parkiranje kod Kule Nebojša zbog vodostaja svesti na minimum

Studio B 09.03.2016
Povećan vodostaj Save i Dunava prešao je najnižu tačku Beograda kod Kule Nebojša, pa iz „Beokoma" obaveštavaju vozače da parking koriste samo za snabdevanje i da zadržavanje na ovom prostoru svedu na minimum. U naredenom periodu očekuju se… »

Zatvaranja saobraćaja u Ulici Sava Burića

Studio B 09.03.2016
JKP „Beogradske elektrane" izvodiće radove rekonstrukcije magistralnog toplovoda, pri čemu će doći do zatvaranja saobraćaja u delu Ulice Sava Burića u Zemunu. Za saobraćaj će od 9. do 28. marta biti zatvoren deo između ulica Miće Radakovića i… »