Izvor: Studio B/Društvo arhiva vesti 09.03.2016

Nabujale reke ostavljaju nanose, prohodnost puteva otežana

Studio B 09.03.2016
Iako povlačenje reka u korita u velikoj meri poboljšavaju prohodnost puteva na području Srbije, nabujale reke za sobom ostavljaju nanose zemlje i mulja na kolovozu, što dodatno otežava prohodnost puteva, saopštio je jutros AMS S. Putari ulažu… »

Selaković: Uslovi za boravak u zatvorima u skladu sa evropskim standardima

Studio B 09.03.2016
U protekle četiri godine, kapaciteti u srpskim zatvorima povećani su za 50 odsto, a uslovi za boravak u zatvorima podignuti na viši nivo u skladu sa evropskim standardima, rekao je danas Ministar pravde Nikola Selaković. Nakon obilaska renoviranih… »

Karađorđević: Poseta princa Čarlsa priznanje za Srbiju

Studio B 09.03.2016
Princ Aleksandar Karađorđević izjavio je danas da predstojeća poseta britanskog princa Čarlsa i njegove supruge Kamile Srbiji predstavlja priznanje za našu zemlju. Karađorđević je u izjavi za AP rekao da je "poseta budućeg kralja Ujedinjenog… »

Nivo reka u opadanju, puna pripravnost zbog najava kiša

Studio B 09.03.2016
Nivo reka je u opadanju a prema rečima načelnika uprave za vanredne situacije Radeta Miloševića, pripadnici tog sektora su u stalnom dežurstvu s obzirom na to da su za sutra najavljene nove padavine i da se preduzimaju sve mere opreza. Pripadnici… »

Država će učiniti svoje, građani da misle o osiguranju imovine

Studio B 09.03.2016
Srbiju narednih dana očekuju padavine od 60 litara po kvadratnom metru, zbog čega će biti urađena analiza najugroženijih tačaka, održan sastanak operativnog štaba i preduzete sve mere na zaštiti stanovništva, poručio je premijer Aleksandar… »

Godišnjica velikih devetomartovskih demonstracija 1991.

Studio B 09.03.2016
Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković položio je cveće kraj spomenika Knezu Mihailu, povodom 25. godišnjice velikih devetomartovskih demonstracija 1991. godine. Danas su položeni i venci SPO na mestu ubistva Branivoja Milinovića i… »