Izvor: Studio B/Politika arhiva vesti 09.03.2016

Nikolić: Srbija ostala posvećena hrišćanskim vrednostima

Studio B 09.03.2016
Srpskom narodu pripada nagrada, jer je ostao posvećen hrišćanskim vrednostima, i posebno sada, u vreme migrantske krize, Srbija je pokazala na delu ljubav prema čoveku, ma iz koje vere dolazi, izjavio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić u Moskvi… »

Petrič: Kosovo izgubilo simpatije EU

Studio B 09.03.2016
Nekadašnji specijalni izaslanik EU za Kosovo Volfgang Petrič, koji je bio i glavni pregovarač EU u razgovorima o Kosovu u Rambujeu i Parizu 1999, ocenio je da slike Prištine u dimu suzavca stvaraju predstavu da na Kosovu ne postoji politička… »

Srbija je vojno neutralna i tu poziciju neće menjati

Studio B 09.03.2016
Srbija je vojno neutralna i tu poziciju neće menjati, rekao je premijer Vučić u razgovoru sa delegacijom Odbora Parlamentarne skupštine NATO za civilnu dimenziju bezbednosti. Članovi Odbora pohvalili su napore koje Srbija ulaže za očuvanje… »

Nikolić razgovarao sa Glebovom

Studio B 09.03.2016
Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas u Moskvi sa direktorkom Federalne agencije Ruske Federacije, gospođom Ljubov Glebovom. Glebova je čestitala predsedniku Nikoliću na nagradi koja nosi ime Patrijarha moskovskog i sve… »

Ditman: Otvaranje važnih poglavlja 23 i 24 polovinom godine

Studio B 09.03.2016
Nemačka se zalaže da poglavlja 23 i 24 u procesu pregovaranja Srbije o priključenju EU budu otvorena u prvoj polovini ove godine, izjavio je ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman. On je, u izjavi Tanjugu, kazao da proces pristupanja Srbije ima novu… »

Potpisan Aneks 1 Kolektivnog ugovora za Poštu Srbije

Studio B 09.03.2016
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, direktor "Pošta Srbije" Milan Krkobabić i predstavnici sindikata Pošte potpisali su Aneks 1 Kolektivnog ugovora za JP "Pošta Srbije". Aneks 1 Kolektivnog ugovora za JP "Pošta Srbije"… »

Obrazovan privremeni organ GO Voždovac

Studio B 09.03.2016
Na sednici Skupštine grada Beograda, održanoj 07. marta 2016. godine, doneta je Odluka o raspuštanju Skupštine Gradske opštine Voždovac i obrazovanju Privremenog organa GO Voždovac. Prema ovoj odluci Privremeni organ se obrazuje za obavljanje… »