Izvor: Subotica.com/Politika arhiva vesti 09.03.2016

SBB politički partner SNS-u

Subotica.com 09.03.2016
Zadatak Saveza bačkih Bunjevaca je da na predstojećim izborima Bunjevci imaju svog političkog predstavnika na svim nivouima vlasti u Srbiji, saopštio je predsednik ove stranke, Mirko Bajić, na konferenciji za medije sazvanoj povodom predstavljanja… »

SNS : Žene su stub porodice i društva

Subotica.com 09.03.2016
Saopštenje informativne službe Srpske napredne stranke u Subotici prenosimo u nastavku. Akcijom u centru grada, deleći simbolične poklone sugrađankama, Unija mladih SNS želela je da ukaže pažnju sugrađankama, ali i skrene pažnju da je… »

Potpisan koalicioni sporazum između SVM, DSVM I SMJ

Subotica.com 09.03.2016
Saopštenje Saveza vojvođanskih Mađara o potpisivanju koalicionog sporazuma između SVM, DSVM i SMJ prenosimo u nastavku. Ištvan Pastor, predsednik Saveza vojvođanskih Mađara, Bela Čorba predsednik Demokratske stranke vojvođanskih Mađara i Zoltan… »

Srpski pokret Dveri: Vlast ne poštuje građane

Subotica.com 09.03.2016
Saopštenje Srpskog pokreta Dveri Subotica prenosimo u nastavku. Raspisivanjem gradskih i republičkih izbora počela je izborna trka. Vladajuća kompozicija sastavljena od stranaka koje su u gradu poznate samo po preletačkim kadrovima, predala je listu… »

LSV: Žene još uvek bez potpunih prava

Subotica.com 09.03.2016
Saopštenje Foruma žena LSV prenosimo u nastavku. Forum žena LSV upozorava na to da i posle stotinu godina prava žena u našem društvu i dalje nisu potpuno ostvarena. Iako su neke žene dale i svoje živote da bi se izborile za to što smo danas… »