Izvor: Subotica.com/Vojvodina arhiva vesti 09.03.2016

Uhapšena trojica Subotičana osumnjičena za trgovinu drogom u više evropskih država

Subotica.com 09.03.2016
Policije Srbije, Češke i Španije uhapsile su u zajedničkoj akciji 25 ljudi zbog trgovine drogom, od kojih je 21 državljanin Srbije, među njima i troje Subotičana. Na teritoriji Španije i Češke otkriveno je deset laboratorija sa najmodernijom… »

Ko je nadležan za zapušenu internu kanalizaciju?

Subotica.com 09.03.2016
Stanari zgrade na Segedinskom putu 67 poslednjih mesec dana suočavaju se sa ozbiljnim problemom izlivanja kanalizacije u dvorišnom krugu zgrade, što ugrožava njihovo zdravlje i zbog čega trpe nesnosan smrad. Dežurna služba JKP „Vodovod i… »

Hari Varešanović obradovao Subotičanke za 8. mart‏‎

Subotica.com 09.03.2016
Legendarni pevač Hari Varešanović i grupa Hari Mata Hari sinoć su nastupili u hotelu Galleria na zadovoljstvo svih dama, koji su ženski praznik provele uz ovog legendarnog pevača. Hari je sa svjoim bendom ređao svoje velike hitove, a publika je u… »

Donacija Kola srpskih sestara

Subotica.com 09.03.2016
Dobrotvorna žurka prikupljanja školskog pribora održana je treći put u organizaciji Kola devojaka, aktiva Kola srpskih sestara Subotica i do sada je bila najuspešnija. Ukupno je napravljeno 180 paketića sa školskim priborom prikupljenim na… »

Ugradnja implantata dostupna u Stomatološkoj službi

Subotica.com 09.03.2016
Od početka marta u okviru Stomatološke službe Doma zdravlja pacijentima su postale dostupne i usluge iz oblasti implantologije. Prema rečima stomatologa, implantati su funcionalno i estetski najbolji način nadoknade jednog ili više izgubljenih zuba… »

Zaključeni kolektivni ugovori za JKP „Čistoća i zelenilo” i JP „Subotica-trans“

Subotica.com 09.03.2016
U Gradskoj kući su tokom jučerašnjeg dana zaključeni kolektivni ugovori kod poslodavca za Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo” i Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju „Subotica-trans“, iz… »

Upis dece u prvi razred od 1. aprila do 29. maja

Subotica.com 09.03.2016
Upis dece u prvi razred osnovne škole na teritoriji Grada Subotice će se vršiti u periodu od 1. aprila do 29. maja. U prvi razred u školsku 2016/2017. godinu mogu se upisati deca koja će 1. septembra imati najmanje šest i po godina, odnosno najviše… »