Izvor: Svet arhiva vesti 09.03.2016

Naomi Kempbel dobila nagradu “Žene predvode promenu”

Svet 09.03.2016
Naomi Kempbel je dobila je nagradu “Žene predvode promenu” od bivšeg predsednika Izraela Šimona Peresa povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena u Peresovom centru za mir u Jafi. – Drago mi je što sam ovde. Ja živim za danas i ne… »

Odmalena trzao na glumice: Milan Kalinić otkrio s kim se prvi put poljubio (video)

Svet 09.03.2016
Voditelj Milan Kalinić otkrio je u emisiji Ami G Show da se prvi put poljubio u osnovnoj školi i to sa danas poznatom glumicom. “Katarina Žutić je bila prva devojka sa kojom sa se poljubio u usta. Sećam se da sam bio peti razred. Kasno mi se desio… »

Pršte varnice na Farmi: Goga saznala da se Dušica ljubila sa Filipom, pa pobesnela

Svet 09.03.2016
Iako je Dušica tvrdila da se nikad neće ponovo petljati sa Filipom, javila se sumnja da je to prekršila. Naime, do Goge je došla priča da su se Dušica i Filip ljubili ispod peškira što je iznerviralo obe devojke. “Ja više neću da budem s tobom… »

Pušten snimak iz tajne sobe: Evo šta su stvarno radili Tijana i Gastoz (video)

Svet 09.03.2016
U emisiji “Goli život” Milomir Marić pustio je snimak Tijane i Gastoza iz tajne sobe, o kojem se toliko pričalo poslednjih dana. Zorica Dukić je bila besna jer je trvdila da je Tijana oralno zadovoljavala Gastoza, a sve se desilo navodno dok je… »

Dubravka Mijatović: Izgledam fenomenalno jer nisam išla kod estetskog hirurga

Svet 09.03.2016
Glumica Dubravka Mijatović, koja u petoj deceniji može da se pohvali savršenom linijom i besprekornim tenom, tvrdi da je za njen izgled zaslužna genetika, ali i naporni treninzi. Mijatovićeva je blistala na premijeri predstave „Priča se po… »

Ružica divljala: Polupala lavabo i nestala iz vile!

Svet 09.03.2016
Ružica Veljković je danas priredila incident u kupatilu zato što nije izglasana da napusti vilu na 18 časova. Ona je razbila lavabo u kupatilu, a potom je završila u izolaciji. U međuvremenu, na društvenim mrežama se pojavila informacija da ona… »

Pamela Anderson želi da služi hranu zatvorenicima, ali…

Svet 09.03.2016
Pamela Anderson je preko udruženja PETA uputila pismo guverneru Njujorka Endrju Kuomu, i od njega je tražila da obroci u zatvorima sadrže i jela bez mesa, što bi po njenom mišljenju državi uštedelo novac, ali bi ujedno i poboljšalo zdravsteno… »

Pink: Žene bi trebalo da koriste mozak, a ne telo

Svet 09.03.2016
Pink je oštro kritikovala Kim Kardašijan tako što je objavila “poziv svim ženama” koje koriste svoje “mozgove”, “snagu” i “radnu etiku”, umesto svojih “s*sa i zadnjica”. Ova prozivka je došla samo nekoliko sati nakon što je Kim… »

Poznati muškarci obradovali dame u Stadionu (foto)

Svet 09.03.2016
Stadion Shopping centar organizovao je tradicionalnu proslavu Dana žena, a specijalni gosti bili su Halid Muslimović, Vanja Bulić, Bojan Marović, Milan Gromilić, Filip Ivanjac i Filip Mitrović, koji su brojnim damama uručili ruže u znak pažnje… »

Vesnin bivši Zlati poklanja stan, a duguje milione!

Svet 09.03.2016
Biznismen Željko Rstić, aktuelni dečko Zlate Petrović i bivša velika ljubav Vesne Zmijanac, duguje nekoliko stotina hiljada evra preduzimačima i građevinskim radnicima s kojima je sarađivao. Ovo za Kurir-Stars tvrdi građevinski preduzimač Mija… »