Izvor: Telegraf arhiva vesti 09.03.2016

Vratio Se Šengen! Slovenija PRESEKLA - BALKANSKE RUTE više nema

Telegraf 09.03.2016
Slovenija od ponoći ponovo u potpunosti primenjuje Šengenski sporazum na svojoj granici sa Hrvatskom. Slovenija od ponoći ponovo u potpunosti primenjuje Šengenski sporazum na svojoj granici sa Hrvatskom, javila je slovenačka agencija STA. ZATVARA SE… »

Jokić Dominirao I "Zalepio" Entonija: Trener Denvera dao novi nadimak Srbinu! (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Srpski košarkaš jedan od najzaslužnijih za pobedu Nagetsa nad Njujorkom * Boban Marjanović se nije upisao u strelce u trijumfu Sparsa nad Minesotom, za koju ponovo zbog povrede nije igrao Nemanja Bjelica. Fantastično veče u NBA ligi imao je Nikola… »

Velika Akcija Europola I Srpske Policije: Ovako je pao 21 državljanin Srbije zbog šverca droge! (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
Na teritoriji Španije i Češke otkriveno je deset laboratorija sa najmodernijom opremom za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima. Zaplenjeno je više od 4.500 stabljika ove biljke, kao i znatna suma deviza, stečena krijumčarenjem narkotika. U… »

U RUČNOM PRTLJAGU putnika na letu za Pariz pronađena BEBA!

Telegraf 09.03.2016
Beba je pronađena na letu 1891 kompanije "Er Frans" koji je išao iz Istanbula za Pariz. Francuske vlasti su saopštile da je u ručnom prtljagu putnika na letu avio-kompanije “ Er Frans” pronađena beba, kao i da je povodom tog incidenta pokrenuta… »

Prvo što je Šarapova obukla posle priznanja o dopingu pokrenulo je polemiku u svetu (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
Ruskinja je i dalje u Los Anđelesu, gde je i organizovala konferenciju na kojoj je saopštila informaciju o doping testu. Ruska teniserka Marija Šarapova od 12. marta će zvanično biti suspendovana zbog toga što je pala na doping testu tokom… »

Srbija Pod Vodom, Iz Minuta U Minut: Poplavljeno 710 kuća, ŽANDARMERIJA i VOJSKA na terenu! (FOTO) (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - sektora za vanredne situacije, Vatrogasno-spasilačke jedinice, Žandarmerija i Vojska Srbije nalaze se na terenu, gde su angažovani na evakuaciji ugroženih građana. U ukupno 16 gradova i opština Srbije i… »

Filmska Drama U Gsp: Putnica sela za volan autobusa i izazvala UDES!

Telegraf 09.03.2016
Kada se žena probudila, sela je za volan autobusa i startovala motor. Kako nije vična u upravljanju autobusom, udarila je u parkirani "Solarisov" autobus, a zatim pobegla. Jedna putnica iskoristila je nepažnju vozača i sela za volan japanskog… »

Stižu Nam "Srpski Pejpalovi": Sjajna vest za sve potrošače!

Telegraf 09.03.2016
Sada i nebankarske institucije zahvaljujući Zakonu o platnim uslugama, mogu da se bave pružanjem platnih usluga ili izdavanjem elektronskog novca. Srbija će uskoro dobiti prve institucije elektronskog novca, srpskih pejpalova, najavila je direktor… »

RAK NE TREBA LEČITI, LJUDE TREBA PUSTITI DA UMRU: Sramotna tvrdnja ovog naučnika će vas šokirati

Telegraf 09.03.2016
Rak je jedna od najvećih opasnosti koja vreba ljudski rod, a ovaj lekar kaže da ne treba tražiti lek jer je rak bolja smrt od mnogih drugih. Lično, ne doniram novac u svrhu istraživanja leka za rak, a razlozi za to su brojni – nikad nećemo… »

U porastu vodostaj Save u Bosanskom Brodu i Šamcu!

Telegraf 09.03.2016
Reka Sava se izlila u nebranjenom području, a u mestu Orubica i dalje je zaplavljeno 12 objekata, ali voda nije ušla u kuće. Stanje na zaplavljenim područjima u Bijeljini (Amajlije i Janja) i Zvorniku je pod kontrolom i nepromenjeno, ali je zabeležen… »