Izvor: Telegraf/Beograd arhiva vesti 09.03.2016

Filmska Drama U Gsp: Putnica sela za volan autobusa i izazvala UDES!

Telegraf 09.03.2016
Kada se žena probudila, sela je za volan autobusa i startovala motor. Kako nije vična u upravljanju autobusom, udarila je u parkirani "Solarisov" autobus, a zatim pobegla. Jedna putnica iskoristila je nepažnju vozača i sela za volan japanskog… »

Žene Su Pokretačka Snaga Beograda: Ovako su gerontodomaćice proslavile 8. mart! (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
- Bogatstvo društva se ogleda upravo u tome koliko brinemo o onima kojima je pomoć najpotrebnija - naglasio je Siniša Mali, gradonačelnik Beograda. Žene su pokretačka snaga našeg grada, bilo da u svom poslu pomažu ugroženima ili se bave… »

Štab Za Vanredne Situacije U Stanju Pune Pripravnosti: Sve je spremno za odbranu Beograda od poplava!

Telegraf 09.03.2016
- Shodno preporuci Štaba za vanredne situacije Republike Srbije, Gradski štab za vanredne situacije je doneo naredbu o stanju pune pripravnosti, što podrazumeva stalna dežurstva i preventivno delovanje - poručio je gradonačelnik Siniša Mali… »

Povodom Dana žena, gradski čelnici su ugostili uspešne preduzetnice

Telegraf 09.03.2016
- Želim da čestitam ženama koje su imale hrabrosti i volje da otvore svoj biznis i same zarađuju svoj novac jer ekonomski jaka i samostalna žena se lakše bori protiv nasilja u kući, lošeg braka i svih stvari koje žene mogu da zadese u našem… »

OVO JE BEATRISA, KUCA KOJA JE JUTROS PREŽIVELA POŽAR: Ne prestaje da cvili za poginulim čika Mićom i teta Nadom! (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
Nesrećna životinja je arlaukala besciljno tumarajući oko solitera, kao da oseća da nešto nije u redu. Još uvek garava od dima i čađi, ona je jedini svedok šta se dešavalo u stanu koji je rano jutros oko pet sati zahvatila vatrena stihija. Pas… »

NA SPISKU PROFESORI, SPORTISTI I JEDAN AKADEMIK: SNS predala izbornu listu na Vračaru!

Telegraf 09.03.2016
Izborom kandidata na listi pokazali smo da smo kandidovali najbolje ljude koji će umeti da vode računa da se Vračar razvija, naveo je Goran Vesić. Srpska napredna stranka predala je danas popodne izbornu listu listu “Aleksandar Vučić – Srbija… »