Izvor: Telegraf/Društvo arhiva vesti 09.03.2016

Srpski Meteorolozi Demantuju Ruse: U Srbiji neće pasti 100 MILIMETARA KIŠE!

Telegraf 09.03.2016
- Najgori mogući scenario koji smo razmatrali jutros jeste da će u istočnim, južnim i jugozapadnim predelima pasti maksimalno u pojedinim tačkama do 30-35 milimetara - rekao je Jugoslav Nikolić, direktor RHMZ-a. Direktor Republičkog… »

ON JE KRALJ 8. MARTA: Pogledajte šta je usred poplava uradio da bi usrećio ženu!

Telegraf 09.03.2016
Zahvaljujući herojima iz Civilne zaštite ovaj čovek je svojoj lepšoj polovini juče priredio iznenađenje, zbog kojeg prvo nije umalo umrla od brige, a zatim od sreće. Muškarac… Ne, ne, ne… Muškarčina iz Grdice kraj Kraljeva, naselja u kojem… »

ONI SU PONOS SRBIJE: Vojnici pomažu u svim poplavljenim mestima (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
- Prisustvo vojske motiviše nas da se okupimo u što većem broju tamo gde je najpotrebnije, da solidarno branimo ono što smo mukotrpno sticali, a voda nemilice odnosi - kaže jedan Čačanin. Pripadnici Vojske Srbije od danas su angažovani u svim… »

Hrvatski Dukat Obmanjuje Kupce U Srbiji? Sveže mleko "Volim" ne ističe podatke bitne za naše zdravlje!

Telegraf 09.03.2016
Na Dukatovom svežem mleku "Volim" od samo 1,5 procenata mlečne masti, u ambalaži od 1,450 litara sakriveni su bitni podaci. Evo i koji. Hrvatska firma “ Somboled” koja posluje u okviru francuske kompanije “Laktalis” ne prestaje da obmanjuje… »

Jeknula Je I Uhvatila Se Za Glavu: Nišlijki USRED BELA DANA pao komad fasade na glavu!

Telegraf 09.03.2016
- Obilno je krvarila pa sam utrčao u obližnju prodavnicu da pozovem Hitnu pomoć - rekao je Pavle Crnogorac, očevidac nezgode. Jedna sredovečna Nišlijka povređena je danas oko 15 sati u ulici Nade Tomić u centru Niša kada joj je komad fasade sa… »

Jezivi snimak vozača GSP koji kuca poruke na mobilnom i vozi PUN AUTOBUS! (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
- U jednom trenutku autobus je stao na raskrsnici na Novom Beogradu, i iako se uključilo zeleno svetlo, stajao je 10 sekundi u mestu. Kada su ga putnici opomenuli da se zeleno svetlo odavno uključilo, tek je krenuo. Vozač autobusa na liniji 71 koji… »

Srbiji Preti Potop Gori Nego 2014. GODINE?! Ruska prognoza predviđa padavine od 80 do 100 litara po kvadratnom metru

Telegraf 09.03.2016
- To nije poruka panike, ali posle 2014. godine ne smemo ništa da rizikujemo. Srbija će dati sve od sebe da zaštiti sve svoje građane i da niko ne izgubi glavu - kaže Marić. Načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić izjavio je da je… »

Panika Među Meštanima Bajine Bašte: Ako reka PILICA poplavi izvorište, ceo grad će ostati bez vode

Telegraf 09.03.2016
- Sve jače padavine u sadašnjim okolnostima značile bi plavljenje izvorišta, a ceo grad bi istog sekunda ostao vez vode, alternativu nemamo - priča Radomir Filipović, gradonačelnik Bajine Bašte. U Bajinoj Bašti jutros je počela trka s vremenom… »

Vernici danas slave SVECA kojem je posle smrti lice zasvetlelo KAO SUNCE!

Telegraf 09.03.2016
Sveti Tarasije bio je carev savetnik i senator, a onda je postao carigradski patrijarh koji se borio protiv ikonoboračke jeresi. Pravoslavni vernici i SPC danas obeležavaju dan posvećen svetom Tarasiju, carigradskom patrijarhu. Rodio se u Carigradu… »

Ikone U Gračanici Plivaju U Mulju: Stravičan prizor u srpskoj svetinji (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
Jedino gore od toga je što stanovnici strahuju da će manastir u roku od dva dana biti potpuno potopljen. Uprkos apelima Eparhije valjevske i protestima građana, da nadležni odbrane od poplava valjevsku Gračanicu, voda je danas prepodne prodrla u… »