Izvor: Telegraf/Politika arhiva vesti 09.03.2016

Tači O Optužbama Da Je Trgovao Organima: Ne plašim se Specijalnog suda!

Telegraf 09.03.2016
On je negirao tvrdnje da je umešan u trgovinu organima, ističući da su ti izveštaji "luda izmišljotina" Nedavno izabrani kosovski presednik Hašim Tači tvrdi da se ne plaši Specijalnog suda za ratne zločine počinjene na Kosovu, ističući da su… »

Zbog Dragane Za Srbiju Je Čuo Ceo Svet! Ponosno sa TRI PRSTA hodala je ispred policije dok su je tukli i polivali vodom (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
Ona je bila simbol borbe protiv režima Slobodana Miloševića i uzor svih... Mnoge generacije u Srbiji odrasle su sa željom da kao Dragana hrabro i slobodno koračaju ulicama Beograda. Pre 25 godina narod u Beogradu usprotivio se vlasti Slobodana… »

Vučić I Dalje Zahteva Odgovor Haga! Zašto Tolimir nije bio pušten na slobodu?

Telegraf 09.03.2016
Na pitanje da li će lider radikala Vojislav Šešelj biti izručen Hagu, premijer Aleksandar Vučić odgovorio je da još uvek čeka objašnjenje Haškog tribunala zašto Zdravko Tolimir nije pušten na slobodu. Premijer Aleksandar Vučić izjavio je… »

DA LI NAS JE IZDAO DRAŠKOVIĆ? Svaki je rođen za po jednom mreti - uz ove Vukove reči GINULI smo 9. MARTA! (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
- Junaci, podsećam vas na reči našeg svesrpskog patrijarha naše svesrpske pameti, vladike Njegoša: "Svak je rođen za po jednom mreti" - ovo je lider SPO-a poručio demonstrantima koji su jurišali u slobodu. Pre 25 godina narod u Beogradu usprotivio… »

Ovaj Video 16 Godina Bio Je Najbolje Čuvana Državna Tajna! Otkriveni jezivi detalji UBISTVA Arkana! (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Prošlo je 16 godina, a ubistvo Željka Ražnatovića Arkana i dalje jednako intrigira javnost. Ko je pravi nalogodavac likvidacije – još uvek se ne zna, pojavio se najnoviji video ubistva koje je zapalilo Balkan. Prošlo je 16 godina, a ubistvo… »

KO KAŽE DA JE ŽENAMA VOJNICIMA LOŠE? Ovako su DAME VOJSKE SRBIJE proslavile Osmi mart u Africi

Telegraf 09.03.2016
Muškarci u uniformama predali su prekrasne, šarene bukete svojim koleginicama, a taj lep čin propraćen je iskrenim osmesima koji su se mogli zapaziti na licima oba pola. Da su vojnici veliki džentlmeni pokazali su juče, kada su pripadnicama lepšeg… »

RIK IZRAČUNAO: Nabavka glasačkih kutija, lampi i spreja KOŠTAĆE 53,5 miliona dinara!

Telegraf 09.03.2016
Za predstojeće izbore 24. aprila predviđen je trošak od 53,5 miliona dinara za nabavku glasačkih kutija, uv lampi i flašice spreja, saopštila je Republička izborna komisija. Republička izborna komisija usvojila je odluku o pokretanju javne nabavke… »

Sloba Je Slao Tenkove Na Narod! Sećate li se 9. MARTA - dana kada su Srbi krenuli u JURIŠ protiv petokrake?! (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Na današnji dan 1991. godine, na Trgu Republike, održane su prve velike demonstarcije protiv režima Slobodana Miloševića u organizaciji SPO-a. Na današnji dan 1991. godine, na Trgu Republike, održane su prve velike demonstarcije protiv režima… »