Izvor: Telegraf/Svet arhiva vesti 09.03.2016

U RUČNOM PRTLJAGU putnika na letu za Pariz pronađena BEBA!

Telegraf 09.03.2016
Beba je pronađena na letu 1891 kompanije "Er Frans" koji je išao iz Istanbula za Pariz. Francuske vlasti su saopštile da je u ručnom prtljagu putnika na letu avio-kompanije “ Er Frans” pronađena beba, kao i da je povodom tog incidenta pokrenuta… »

Pedofil Je Hteo Da Otme Decu i da ih zarobi u PODZEMNOM GRADU da bi radila za njega! (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
- Moja ideja je bila da sprovedem masovnu otmicu dece koju bi smestio u zatvoreni prostor gde bi vladala harmonija i sigurnost - rekao je Mark na suđenju. Mark Ditroks (59) iz Belgije je daleke 1995. godine planirao da kidnapuje nekoliko dece i stvori… »

Prostitutke Se Reklamiraju Preko Turističkih Sajtova, a njihove mušterije ih ocenjuju!

Telegraf 09.03.2016
U zavisnosti od toga koliko su zadovoljni nekom prostitutkom i uslugom koju je pružila, mušterije mogu da ostave komentar i ocenu. Od sada, prostitutke mogu biti unajmljene i putem dobro poznatog sajta “ Trip advisor“. Naime, odavno je poznato da se… »

Milijarder Koji Kupuje Na Buvljaku: Osnivač kompanije IKEA se trudi da uštedi svaki cent!

Telegraf 09.03.2016
Ovaj devedesetogodišnji milijarder je četvrti na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi na svetu, a čuven je po svojoj štedljivosti i kaže da to radi da bi dao dobar primer ostalima. Osnivač i vlasnik čuvene švedske firme IKEA, Ingvar Kamprad izjavio… »

Najtužnija Fotografija Danas: Deca na ničijoj zemlji zaklon od kiše traže na najneverovatnijim mestima

Telegraf 09.03.2016
U blizini Tabanovaca, najsevernije granice između Makedonije ka Srbiji, naime, zaklon od kiše deca iz Iraka i Sirije pronašla su pod šatorskim krilom, pa čak i u mini toaletu. U danu kada su granice EU zatvorene za izbeglice, baš kao i Balkanska… »

Potop Biblijskih Razmera U Dubaiju: Sve pliva u vodi, na ulicama potpuni kolaps! (FOTO) (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
- Ja ne mogu na ulicu jer nemoguće je proći automobilom, kamoli biciklom. Putevi su klizavi, previše je opasno. Uspeo sam nekako da odem na posao, ali su me vratili kući - rekao je Hanif. Jaka kiša pogodila je Dubai i Abu Dabi u utorak i… »

Stravično: Ispred kafića u Amsterdamu pronađena odsečena ljudska glava

Telegraf 09.03.2016
Detektivi su identifikovali da telo pripada 23-godišnjem Nabilu Amziebu, koji je, kako tvrde, odranije poznat policiji. Holandska policija u Amsterdamu istražuje da li odsečena ljudska glava, koja je pronađena ispred jednog kafića, pripada… »

Popularnost Merkelove Na Vrhuncu: Kancelarka prošla prvi izborni test

Telegraf 09.03.2016
Popularnost Merkelove je porasla za dva procentna poena u odnosu na predhodnu anketu. Podrška nemačkoj kancelarki Angeli Merkel je dostigla vrhunac u ovoj godini, pokazala su najnovija istraživanja. KONOBAR POTPISAO SEBI SMRTNU KAZNU: Pogledajte šta… »

Tramp Gazi Sve Pred Sobom: Pobedio u još tri države, za Rubija "užasna noć". Klinton povećala vođstvo nad Sandersom…

Telegraf 09.03.2016
Za Rubija, senatora iz Floride, dodatni problem je to što će već iduće nedelje biti glasanje i u toj državi na kojem mora da pobedi da bi ostao u trci za nominaciju. Pretendent za republikanskog kandidata na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp… »

Misterija U Finskoj: Niko ne zna uzrok visoke radijacije!

Telegraf 09.03.2016
Finska državna agencija za nuklearnu bezbednost STUK je navela da prošlonedeljno povećanje radioaktivnosti nije predstavljalo opasnost po ljudsko zdravlje, ali da je bez obzira na to rešena da otkrije uzrok. Finske vlasti istražuju misteriozni… »