Izvor: Telegraf/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 09.03.2016

RAK NE TREBA LEČITI, LJUDE TREBA PUSTITI DA UMRU: Sramotna tvrdnja ovog naučnika će vas šokirati

Telegraf 09.03.2016
Rak je jedna od najvećih opasnosti koja vreba ljudski rod, a ovaj lekar kaže da ne treba tražiti lek jer je rak bolja smrt od mnogih drugih. Lično, ne doniram novac u svrhu istraživanja leka za rak, a razlozi za to su brojni – nikad nećemo… »

Brutalno: Pogledajte kako novi Samsungov telefon PALE, SAVIJAJU i grebu NOŽEM (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Još jedan brutalan test nad Samsung Galaxy S7 Edge telefonom sproveo je JerryRigEverything sa YouTube-a. JerryRigEverything sa YouTube-a uspeo je da se pre 11. marta dokopa Samsung Galaxy S7 Edge telefona kako bi mogao da istestira njegovu izdržljivost… »

Učenik ITHS-a vicešampion Srbije na juniorskom takmičenju u atletici (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Na takmičenju održanom u subotu, 5. marta 2016. godine, Marko Jevremović je ponosno reprezentovao svoju školu ITHS, kao i svoj klub, a za to je nagrađen medaljom. Učenik Srednje škole za informacione tehnologije ITHS, Marko Jevremović, postao je… »

OD TVORACA WARCRAFTA I DIABLA STIŽE NOVA PUCAČINA: Gejmeri, evo kada ćete moći da je igrate (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Pre zvaničnog pojavljivanja će prethoditi otvorena beta koja će trajati od 5. do 9. maja. Predstojeća pucačina iz Blizzarda pod nazivom Overwatch, zvanično će se pojaviti 24. maja, a potvrđeno je da će se tog datuma pojaviti za sve najavljene… »

Veštačka inteligencija POBEDILA najboljeg igrača u najtežoj igri na svetu (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
Veštačku inteligenciju Go Alpha stvorio je Google, a upravo ona je nakon tri i po sata uspela da pobedi najboljeg svetskog igrača u najtežoj igri na svetu. Veštačka inteligencija Alpha Go, koju je razvila kompanija Google, pobedila je najboljeg… »