Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 09.03.2016

Majka i sin stradali u požaru

Večernje novosti 09.03.2016
Nadežda (89) i Milomir Atanacković (60) se ugušili u stanu u Ulici Milutina Milankovića u Novom Beogradu. Vatru najverovatnije izazvala sveća. Njihov pas jedini preživeo. MAJKA Nadežda (89) i sin Milomir Atanacković (60) nastradali su u… »

Selaković: Ne znam da li će Šešelj biti izručen Haškom tribunalu do kraja marta

Večernje novosti 09.03.2016
Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je danas da ne zna da li će lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj biti izručen Haškom tribunalu do 31. marta. Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je danas da ne zna da li će lider Srpske… »

Četvrt veka duha devetog marta

Večernje novosti 09.03.2016
Na današnji dan pre 25 godina održane velike demonstracije opozicije u Beogradu. U neredima poginuli policajac i demonstrant, povređeno više od 200 ljudi. BALKON Narodnog pozorišta, komanda "Juriš!" Vuka Draškovića, neredi i izlazak tenkova na… »

Na odlaznom peronu 6.000 železničara

Večernje novosti 09.03.2016
U železničkim preduzećima Srbije predstoji rešavanje pitanja radne snage i neprofitnih pruga. Stručnjaci: Reforme javnog sektora još nema. Ministri na Kopaoniku veruju drugačije. MINISTRI u klin, Fiskalni savet u ploču. Tako bi se ukratko mogao… »

Tramp pobedio u još tri države

Večernje novosti 09.03.2016
Donald Tramp nastavio je pohod ka predsedničkoj nominaciji republikanaca, pošto je u utorak pobedio u tri od četiri države u kojima su održani izbori, u Mičigenu, Misisipiju i na Havajima. Donald Tramp nastavio je pohod ka predsedničkoj nominaciji… »

Marić: Povlači se voda u poplavljenim područjima

Večernje novosti 09.03.2016
Načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Predrag Marić izjavio je danas da je situacija u poplavljenim područjima u Srbiji mirnija i da se voda povlači. Načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva… »

Vučić: Minimalan broj izbeglica u Srbiji

Večernje novosti 09.03.2016
Srbija je čekala konačno i sveobuhvatno rešenje EU za problem migranata i izbeglica, ali da takvo rešenje nije ponuđeno i Srbija neće biti "sabirni centar" - rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić. KOVAČICA - Premijer Srbije Aleksandar Vučić… »

Jokić dobio nadimak

Večernje novosti 09.03.2016
Posle fantastične partije protiv Njujorka, od 20 poena i devet skokova, trener Majkl Meloun je dao nadimak srpskom košarkašu. Još jednom je Nikola Jokić pokazao svoje umeće. Na meču protiv Njujorka je postigao 20 poena, uz devet skokova i bio je… »

Sertić: Najveći problem preduzeća u restrukturiranju

Večernje novosti 09.03.2016
Ministar privrede Srbije Željko Sertić kazao je danas da će najteži deo posla biti rešavanje problema nekoliko preduzeća u restrukturiranju i onih koja su od strateškog interesa, jer zapošljavaju veliki broj ljudi. Ministar privrede Srbije Željko… »

Devojčica poginula u zgradi starog mlina

Večernje novosti 09.03.2016
Anita Veseli (10) nastradala u Pančevu, nakon pada sa visine od dva i po metra. Sa bratom tražila drva za ogrev, kada je pukao pod. DEVOJČICA Anita Veseli (10) poginula je u utorak kada je propala kroz krov jedne od pomoćnih prostorija napuštenog… »