Regioni arhiva vesti 09.03.2016

U četvrtak oblačno s kišom, temperatura do 9°C

Moj Novi Sad 09.03.2016
Do kraja današnjeg dana umereno do potpuno oblačno, u većem delu zemlje suvo, na istoku i jugoistoku povremeno s kišom gde se očekuje oko 20mm za 12 sati. Krajem dana, uveče i tokom noći kiša i u ostalim krajevima. U srbiji u četvrtak oblačno s… »

Pomoć U Saniranju Poplava: Vojska u svim opštinama gde je proglašena vanredna situacija

Kurir 09.03.2016
BEOGRAD - Pripadnici Vojske Srbije angažovani su od danas u svim opštinama u kojima je proglašena vanredna situacija usled izlivanja reka. Oni su, kako se navodi, na mestima gde je prethodna dva dana bilo najteže, u Lučanima, Čačku, Kraljevu… »

Osuda skrnavljenja niške džamije

Politika 09.03.2016
NIŠ - Rijaset Islamske zajednice Srbije osudio je danas ponovno skrnavljenje zidova Islam-agine džamije u Nišu i pozvao policiju i tužilaštvo da reaguju i pronađu počinioce. „Ponovno su se huligani iživljavali nad Bogomoljom u Nišu pišući… »

Isplaćena dugovanja prevoznicima

RT Kragujevac 09.03.2016
Grad Kragujevac izmirio je sve zaostale obaveze prema prevoznicima, koji po ugovoru, pružaju uslugu javnog gradskog i prigradskog prevoza. Javni prevoz u Kragujevcu godišnje košta oko 700 miliona dinara od čega grad, kroz subvencije, plaća trećinu… »

Kragujevac domaćin Prvenstva Srbije u streljaštvu

iKragujevac 09.03.2016
Kragujevac će narednog vikenda biti domaćin Prvenstva Srbije u streljaštvu. Najbolji srpski strelci boriće se vazdušnim oružjem u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji za titule u “A“ programu. U godini jubileja, kada obeležava 135 godina… »

Proglašena prva izborna lista u Vranju

Jugmedia 09.03.2016
VRANJE – Gradska izborna komisija proglasila je prvu izbornu listu za predstojeće lokalne izbore pod nazivom “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, koju je podnela istoimena koalicija. Na izbornoj listi nalaze se imena 65 kandidata za isto… »

Radna mesta u kragujevačkom domu učenika "Artem"

iKragujevac 09.03.2016
Domaćin sastanka direktora domova učenika iz cele Srbije, prvi put, bio je kragujevački dom učenika "Artem". Sastanku su prisustvovali i predstavnici ministarstva prosvete. Po nalogu ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, razgovaralo se… »

Nova magnetna rezonanca u KC Niš

Jugmedia 09.03.2016
NIŠ – Na Klinici za radiologiju Kliničkog centra u Nišu počela je da radi nova magnetna rezonanca, tako da će zajedno sa već postojećim „magnetom“ na ovom savremenom aparatu godišnje moći da se snimi oko 3.000 pacijenata, rekao je danas… »

Fasada se sručila ženi NA GLAVU u centru Niša

Blic 09.03.2016
NIŠ-Jedna Nišlijka povređena je u ulici Nade Tomić u Nišu danas oko 15 časova kada joj je na glavu pao deo fasade sa obližnje stambene zgrade, nedaleko od Robne kuće u centru grada. Bez ikakve najave, sa visine od najmanje sedam metara palo je… »

NTC radionica od sada i u našem gradu

iKragujevac 09.03.2016
U organizaciji Društva učitelja Kragujevca i Centra za stručno usavršavanje u sali Prve kragujevačke Gimnazije održana je promocija NTC radionica za predškolce i učenike do četvrtog razreda. Nikola Tesla Centar ili skraćeno NTC radionice… »