Regioni arhiva vesti 09.03.2016

Vozači Oprez: Večeras obilne padavine na istoku, sutra u većem delu Srbije

Kurir 09.03.2016
BEOGRAD - Prema prognozama meteorologa, tokom večeri na istoku i krajnjem jugoistoku naše zemlje očekuju se obilne padavine od oko 20 milimetara kiše za 12 časova, dok se sutra u većini krajeva u Srbiji očekuju obilne padavine, od 20 do 30… »

U Pazaru preventivne mere od nove poplave

Radio sto plus 09.03.2016
Član Štaba za vanredne situacije u Novom Pazaru Nihad Hasanović rekao je da će vojska i omladinci danas preventivno puniti pesak u vreće, jer meteorolozi najavljuju velike padavine u četvrtak i petak. On je nakon sednice tog radnog tela novinarima… »

Osuda skrnavljenja niške džamije

Politika 09.03.2016
NIŠ - Rijaset Islamske zajednice Srbije osudio je danas ponovno skrnavljenje zidova Islam-agine džamije u Nišu i pozvao policiju i tužilaštvo da reaguju i pronađu počinioce. „Ponovno su se huligani iživljavali nad Bogomoljom u Nišu pišući… »

Isplaćena dugovanja prevoznicima

RT Kragujevac 09.03.2016
Grad Kragujevac izmirio je sve zaostale obaveze prema prevoznicima, koji po ugovoru, pružaju uslugu javnog gradskog i prigradskog prevoza. Javni prevoz u Kragujevcu godišnje košta oko 700 miliona dinara od čega grad, kroz subvencije, plaća trećinu… »

Streljaštvo: Šampionat države u Kragujevcu

RT Kragujevac 09.03.2016
Šampionat Srbije u streljaštvu vazdušnim oružjem A program biće održan ovog vikenda u Kragujevcu. Realizacija ovog velikog takmičenja, bila bi gotovo nemoguća bez podrške grada Kragujevca. Streljački klub "Čika Mata", najstariji klub u Srbiji… »

Proglašena lista naprednjaka u Čačku

Glas Zapadne Srbije 09.03.2016
Čačku - Gradska izborna komisija u Čačku, proglasila je večeras prvu izbornu listu za predstojeće lokalne izbore Lista je predata jutros, a na njoj se nalaze imena 72 kandidata za budući saziv loklanog parlamenta. Osim članova Srpske napredne… »

Nova radna mesta u "Artemu"?

RT Kragujevac 09.03.2016
Kragujevački dom učenika "Artem" bio je prvi put domaćin sastanka direktora domova učenika iz cele Srbije sa predstavnicima ministarstva prosvete. Razgovaralo se o primeni svih Vladinih propisa o racionalizaciji broja zaposlenih kao i o donošenju… »

Nova magnetna rezonanca u KC Niš

Jugmedia 09.03.2016
NIŠ – Na Klinici za radiologiju Kliničkog centra u Nišu počela je da radi nova magnetna rezonanca, tako da će zajedno sa već postojećim „magnetom“ na ovom savremenom aparatu godišnje moći da se snimi oko 3.000 pacijenata, rekao je danas… »

NI: Ženi na glavu pala fasada!

OK radio 09.03.2016
Jedna Nišlijka povređena je u sredu oko 15 sati u ulici Nade Tomić u centru Niša kada joj je komad fasade sa stambene zgrade pao na glavu. "Išao sam joj u susret kada sam je čuo kako je jeknula i uhvatila se za glavu. Obilno je krvarila pa sam… »

NTC radionica od sada i u našem gradu

iKragujevac 09.03.2016
U organizaciji Društva učitelja Kragujevca i Centra za stručno usavršavanje u sali Prve kragujevačke Gimnazije održana je promocija NTC radionica za predškolce i učenike do četvrtog razreda. Nikola Tesla Centar ili skraćeno NTC radionice… »